Dnes uz byvaly kamarat si vzal za manzelku zenu romskeho povodu, sice zo slusnej rodiny, ale predsa by mi to strasne vadilo mat taketo etnikum v rodine. Ako by ste to vnimali Vy? Pretoze jeho rodinnym prislusnikom to vadi, aj mne.
Pozor toto si kopol do osieho hniezda
A tebe to ako vadi ked je to tvoj byvaly kamarat, je to snad jeho vec.
Mne by to nevadilo, lebo su aj slusni cigani. Mam aj jednu kamosku ciganku, sice sa jej neda verit ale inac fajn dievca, mam ju rada
Bývalý bol Cigoš, super chlap, slušný človek, pracovitý, inteligentný, aj nadaný a mala som moc rada aj jeho rodinu. S jeho sestrou som dokonca v kontakte aj po rozchode. má moc zlatú mamku, skoro všetci z rodiny boli moc zlatí a srdeční ľudia. Mala som možnosť spoznať aj širšiu rodinu, lebo som s bola na svadbe jeho sesternice a nemám pocit, že by boli od "bielych" nejakí iní. Moja rodina aj kamaráti s tým boli, ofc, úplne v pohode. Tbh mi príde docela hlúpe ľudí posudzovať podľa etnicity a keby mi niekto z kamarátov povedal, že má problém s pôvodom môjho priatela, tak už nie sme kamaráti
@lejla32@3 Mne vadilo, ze ked som bol u neho na navsteve, tak naraz sa tam nasackovalo 6 romov, ktori ma okupovali. Bolo mi tam neprijemne, sice neboli nebezpecenostvo, ani ma nesli okradnut, len necitil som sa komfortne. Mam rad cistotu vo vztahoch a taky ten typicky konzervatizmus. Vadi mi to v rodinnych vazbach. Potom by som musel aj bielym kamaratom vysvetlovat, ci aj ja nie som nahodou rom ked s nimi som v kontakte. Predsa je to ina mentalita. Vadi mi to no. Organizovat nejake spolocne bašavely.
@thunderstorm@2 Mne to vadilo chodit medzi ciganov. Pridem na navstevu k nemu a su tam cigani! Zavola ma na kavu a zase su tam cigani! Zavola ma na vylet a zase su tam cigani!!! Ked sa mu narodilo dieta, tak som to diplomaticky zahral, ze venuj sa detom a rodine a nebudem ti tam narusat priestor. Potom som sa od neho izoloval a zahral to diplomaticky a nikdy nepovedal, ze mi vadia cigani . Ale v duchu si hovorim: ale si dopadol ty ko...!
@milgamman@1 Prave preto je byvaly kamarat, pretoze ja tam medzi tych jeho ciganov chodit nebudem, hnusi sa mi to a stiti. Dovtedy vsetko bolo v poriadku, ked mal biele partnerky. Kreten ze tak dopadol! Mal biele dievcata a nakoniec skoncil s cigankou!
@thunderstorm@7 Vies mal som kedysi o teba zaujem, ale ked si napisala, ze byvaly bol cigos, tak uz by som do teba nesiel , stratila si aj tu poslednu nadej v mojom srdci. ALe vdaka ked si myslis, ze sa mam dobre. Myslim, ze som v pohode a urcite 90 pecent slovakov netuzi po ciganoch v rodine. Zvlast ked moj rodoknem je cisty a siaha do roku 1770
@thunderstorm@9 Preto si mozem spievat pesnicku o cistej krvi co tvoj ex nemohol. Ja som so svojim vzhladom spokojny. To, ze mas zly vkus co si potvrdila, tak zato ja nemozem
@thunderstorm@12 Minuly zaujem nie je argument, je to len fakt z minulosti, nie hodnotenie pritomnosti. Cely spatny pohlad som zmenil na zakladne pre mna sokujucej a negativnej informacie Aspon podla stylu pisania ma vzdy spoznas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A tebe to ako vadi ked je to tvoj byvaly kamarat, je to snad jeho vec.
Mne by to nevadilo, lebo su aj slusni cigani. Mam aj jednu kamosku ciganku, sice sa jej neda verit ale inac fajn dievca, mam ju rada
Fakt v roku 2026 ešte toto riešiť, to budu nejaki zaostalejsi...