Diskusie - 3285. stránka fóra
ZUČKA
Ahojte , nevedeli by ste mi niekto poradiť nejaký úryvok z knihy alebo len knihu na recitáciu na Hviezdoslavov kubín? Potrebovala by som niečo dramatické , pre tie také jemné veci nemám hlas =) Otvor fórum »
9. 1. 2013 20:11
53
Priority v živote
Aké máte priority v živote? Sú pre vás dôležitejší ľudia, vzťahy medzi priateľmi, v rodine alebo si idete po svojom a sústredíte sa skôr na ´´kariérny život´´?... na úspechy, na zdokonaľovanie sa vo svojich vedomostiach, ... Otvor fórum »
9. 1. 2013 20:07
18
Chcem. Aj to dostanem?
Chcem aby mi dala šancu, aby si ma vypočula, aby mi pomohla sa dostať z problémov. Veľa toho od nej chcem, že? Otvor fórum »
9. 1. 2013 20:03
47
Vaše mesto,,.
Čo máte najradšej na vašom meste/obci (okrem ľudí) ? (príroda, krcma... ) Mne sa najviac pačí mesto kde žijem hlavne z historického hľadiska. Plus je tu všetko ľahšie... Otvor fórum »
9. 1. 2013 19:51
41
Utiekli ste (utekate) niekedy z domu?
hahaha tak ja napriklad ked som bola menšia utekala cez lešenie na diskoteky. Otvor fórum »
9. 1. 2013 19:49
9
Ked ti baba povie ze to je len ,,,,kamos,,. :D:D:D
http://www. bety. cz/dp/index. php?p=2837 "Ženy jsou řízeny žlázami s vnitřní sekrecí, muži srdcem. Proto trpí pouze muži. " - Charles Bukowski ... :D Otvor fórum »
9. 1. 2013 19:47
29
Akú vôňu má šťastie?
Žiadna odpoveď nie je "tá správna", zaujímajú ma ako vonia šťastie zrovna vám. . Otvor fórum »
9. 1. 2013 19:45
31
Pod Povrchom
Pozera niekto tento, na slovenske pomery kvalitny serial ?? Ma to podla mna vynikajuci dej, dobre herecky vykony, "neokukany" herci. Vobec to nie je telenovela na sposob markizackych serialov Otvor fórum »
9. 1. 2013 19:29
5
Máte doma ešte vianočnú výzdobu?
áno##nie##len niektoré veci##iná odpoveď Otvor fórum »
9. 1. 2013 19:17
23
Niaká dobrá stredná škola s maturou kde nie je ťažká matika???
Niaká dobrá stredná škola s maturou kde nie je ťažká matika??? Otvor fórum »
9. 1. 2013 19:07
2
10
Čo si myslíte o tomto videu?
http://www. mojevideo. sk/video/17fe2/camover_2013_zatah_proti_velkemu_bratovi. html A hlavne popisu a komentárom k videu? Otvor fórum »
9. 1. 2013 18:45
31
Radi sa učíte ??
Veľmi veľa ľudí si myslí , že sa nemusí učiť lebo všetko vedia. Ja si zasa myslím opak podla môjho názoru by sme sa mali učiť ak by sme chceli dačo vo svojom živote dosiahnuť lebo ten kto nemá... Otvor fórum »
9. 1. 2013 18:32
58
Ako je to možné ??!!!
ahojte neviem si vysvetliť, prečo si nedokážem nájsť chalana. Povahovo som taká, že v škole sa nejak nezapájam do konverzácii s kolektívom, ale vonku som ukecaná, myslím že v pohode. Každý víkend... Otvor fórum »
9. 1. 2013 18:26
5
Máte niekto doma psíka s amputovanou nohou?
Ak hej..Ako to znášal? Koľko mu trvalo kým si niako nato "navykol"? Otvor fórum »
9. 1. 2013 18:23
15
Hudba na učenie
Nepoznáte, prosím, nejakú hudbu ktorá pomáha pri učení? Lebo čo som ja našla to mi skôr príde ako na spanie a nie na učenie... Budem vám vďačná :) Otvor fórum »
9. 1. 2013 18:19
29
Vyjadrite sa k výroku: "Drsne" vyzerajúci chalani/muži sú často viac citovo založení ako tí, ktorí tak nevyzerajú.
- Som dievča/žena, mám skúsenosti s oboma "skupinami", súhlasím
- Som dievča/žena, nemám skúsenosti s oboma "skupinami", súhlasím
- Som dievča/žena, mám skúsenosti s oboma "skupinami", nesúhlasím
Ďalšie možnosti »
9. 1. 2013 17:38- Som dievča/žena, nemám skúsenosti s oboma "skupinami", súhlasím
- Som dievča/žena, mám skúsenosti s oboma "skupinami", nesúhlasím
Ďalšie možnosti »