Diskusie - 3285. stránka fóra
31
Radi sa učíte ??
Veľmi veľa ľudí si myslí , že sa nemusí učiť lebo všetko vedia. Ja si zasa myslím opak podla môjho názoru by sme sa mali učiť ak by sme chceli dačo vo svojom živote dosiahnuť lebo ten kto nemá... Otvor fórum »
9. 1. 2013 18:32
58
Ako je to možné ??!!!
ahojte neviem si vysvetliť, prečo si nedokážem nájsť chalana. Povahovo som taká, že v škole sa nejak nezapájam do konverzácii s kolektívom, ale vonku som ukecaná, myslím že v pohode. Každý víkend... Otvor fórum »
9. 1. 2013 18:26
5
Máte niekto doma psíka s amputovanou nohou?
Ak hej..Ako to znášal? Koľko mu trvalo kým si niako nato "navykol"? Otvor fórum »
9. 1. 2013 18:23
15
Hudba na učenie
Nepoznáte, prosím, nejakú hudbu ktorá pomáha pri učení? Lebo čo som ja našla to mi skôr príde ako na spanie a nie na učenie... Budem vám vďačná :) Otvor fórum »
9. 1. 2013 18:19
29
Vyjadrite sa k výroku: "Drsne" vyzerajúci chalani/muži sú často viac citovo založení ako tí, ktorí tak nevyzerajú.
- Som dievča/žena, mám skúsenosti s oboma "skupinami", súhlasím
- Som dievča/žena, nemám skúsenosti s oboma "skupinami", súhlasím
- Som dievča/žena, mám skúsenosti s oboma "skupinami", nesúhlasím
Ďalšie možnosti »
9. 1. 2013 17:38- Som dievča/žena, nemám skúsenosti s oboma "skupinami", súhlasím
- Som dievča/žena, mám skúsenosti s oboma "skupinami", nesúhlasím
Ďalšie možnosti »
6
Augustovy termin statnic
Kedy musi ist student na statnice z Bc. az v auguste? ak nema vsetky skusky porobene do normalneho terminu statnic alebo ide len o opravny termin? totiz jedna profka odmieta presunut pre nas opravak, takze statnice vychadzaju skor,... Otvor fórum »
9. 1. 2013 17:22
12
Pokazený reprodukor
"skolaboval" mi mikrofon na mobile (nokia c6) a vl. funguje len pri hlasnom odposluchu (a tie take somarinky že keď idem cez hlasný všetko je v pohode, len cez hlasný) a uznáte že niekedy je lepšie telefonovať ako... Otvor fórum »
9. 1. 2013 17:20
17
Bioaquanol - rast vlasov?
Ahojte, užívali ste niekto alebo si dopomáhali nejakým vlasovým doplnkom? Na redšie vlasy a rýchlejší rast? Na nete som čítala dosť pozitív na Bioaqnauol a Biosil, kúpila som si oba, tak uvidím...... Otvor fórum »
9. 1. 2013 17:03
18
Skolioza
Ahojte. Doktor mi zistil 24 stup. Skoliozu. Ma tu niekto podobny problem? Mam obavy neviem ci to je vazna diagnoza alebo nie. Dost ma to stresuje... Vdaka Otvor fórum »
9. 1. 2013 16:45
12
Boli ste niekto na jazykovom pobyte?
Čaute rodičia mi navrhli, že by mi zaplatili ten výmenný pobyt. Rozmýšľam či to skúsiť pretože mám aj trochu obavy z toho aké to tam bude. Destináciu ešte nemám presne vybratú len viem, že by som... Otvor fórum »
9. 1. 2013 16:45
1
Pigment
ahojte mám taky problem s ktorym sa neviem vyrovnat. od narodenia mam v zahybe na kolene pomerne velku pigmentovu skvrnu chcela by som si ju dat odstanit pretoze sa velmi hambim cez leto chodit na kupko mam 17 rokov da... Otvor fórum »
9. 1. 2013 16:29
96
Aký je váš názor na Homosexualitu (poprosím normálne odpovede)
Píšte prosím svoje názory Otvor fórum »
9. 1. 2013 16:26
23
Ktorý album Linkin Parku je podla vás najlepší ??
9. 1. 2013 16:23
34
Seriál s géniom?
Ako som zistil, najradsej mam serialy, kde hlavnu postavu hraje nejaky genius: napr: House M. D. - Gregory House - doktor The Suits - Harvey Specter + Mike Ross - pravnici... Otvor fórum »
9. 1. 2013 15:03
42
Ako často si masturbujete? dievčata? a chlapci?
Ako často si masturbujete? dievčata? a chlapci? Otvor fórum »
9. 1. 2013 14:44- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.