Diskusie - 3209. stránka fóra
7
Samsung monte
caute :) da sa do tohto mobilu stiahnut pou? popripade nejaka ina fajn hra, ked clovek nema co robit.... thanks Otvor fórum »
31. 1. 2013 19:18
54
Študenti
Akým typom študenta ste? PESIMISTI – vedia, že neprejdú OPTIMISTI – nevedia, že neprejdú SURREALISTI – naraz študujú na dvoch alebo viacerých VŠ DADAISTI – myslia... Otvor fórum »
31. 1. 2013 19:12
83
Som úplný zbabelec,,.
Takže ľudia, mám taký smiešný problém... mám 15 rokov a s priateľkou sme už veľa krát chceli ísť "na to" (viete ; ) ).. ale nikdy nám to zatiaľ nevyšlo... úplne prvý krát keď sme nato išli... Otvor fórum »
31. 1. 2013 18:26
36
Nemôžem ho dostať z hlavy.
Som už zúfalá, tak som sa rozhodla že založím fórum na birdzi.... Proste je tu jeden chalan, ktorého nemôžem dostať z hlavy. Najväčší problém je asi to, že som sa doňho... Otvor fórum »
31. 1. 2013 18:16
20
Ak zješ sám seba tak budeš dva krát taký veľký ako predtým alebo zmizneš ?
Ak zješ sám seba tak budeš dva krát taký veľký ako predtým alebo zmizneš ? Otvor fórum »
31. 1. 2013 17:41
20
M. T. Keshe
Je úctou a povinnosťou poskytnúť informácie každému kto má o ne záujem: v linku sú aj titulky https://www. youtube. com/watch?v=Es_a4Du12ng Vase nazory ? Otvor fórum »
31. 1. 2013 17:36
16
Prihláška na VŠ
Vyplnila som si prihlášku na VŠ na Fakultu humanitných a prírodných vied, odbor biológia- slovenský jazyk a literatúra (chcem byť učiteľka). V knihe ,,Kam na VŠ" bol ten odbor napísaný takto. Ibaže na nete je napísané: ,,... Otvor fórum »
31. 1. 2013 17:35
3
Fotopríbeh - trapas
Hľadám tip na fotopríbeh. (súbor fotografii, ktoré majú dej) Téma: Trapas / Anekdota ... :D ja som už vyčerpaný jak koň... kreativita a nápady zo mňa sršia na konci... Otvor fórum »
31. 1. 2013 17:28
16
Bojové filmy
Ahojte Chcem Vás porosiť, či by ste mi nemohli poradiť nejaký dobrý film s tématikou Box, MMA..hocičo.. Už som videl zopár filmov a chcel by som si rozšíriť zbierku filmov. ... Otvor fórum »
31. 1. 2013 17:16
20
ísť, alebo neísť na rande,,
Ahojte. ísť alebo neísť.. Ale asi predsa len ísť. S jedným chalanom som sa zoznámila, dlho sme si písali a dohodli sme sa, že pôjdeme na rande o mesiac neskôr. Kvôli sviatkom a tak. ... Otvor fórum »
31. 1. 2013 16:37
27
Auto v dobrom stave
Čo myslíte, koľko minimáne € je potrebných na kúpu auta (benzín), aby už potom nebolo potrebné vrážať do auta ďalšie peniaze za servis ? Takú spodnú hranicu by som poprosil. dakujem :) Otvor fórum »
31. 1. 2013 16:27
22
GTA V oficiálny dátum uvedenia na trh .
http://www. rockstargames. com/newswire/article/48591/grand-theft-auto-v-is-coming-9172013. html Niekoho to snáď zaujíma , namiesto jari 2013 september 2013 . Mňa to osobne po 2 rokoch čakania dosť naštvalo . Otvor fórum »
31. 1. 2013 16:17
9
FILM
prosím poradte mi nejaky film romantickú komédiu ; D čo si pri nej aj poplačem Otvor fórum »
31. 1. 2013 16:14
15
Solárium
Chodíte do sauny? Ak áno, tak kedy? Aký typ sauny? A ako často? Po akom čase vidieť opálenie a existujú aj rôzne typy "hnedej" akú chcete? Koľkokrát treba solárko navštíviť kým dosiahnete požadovanú farbu? Otvor fórum »
31. 1. 2013 16:14- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Zavist a zmeny
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 30 rokov nezamestnaný panic
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.