Diskusie - 2445. stránka fóra
22
Akú najdrahšiu vec sa vám podarilo rozbiť, zlomiť?
ja si spomínam iba na poháre a taniere, avšak raz som môjmu otcovi rozbila sošku, ktorú dostal k narodeninám, a tak som sa ju rozhodla zlepiť... :D to dopadlo :D :D ale moja sestra mi... Otvor fórum »
3. 1. 2014 11:06
11
HK
Sú ešte prázdniny, takže by som s takouto témou asi ani nemala začínať, no potrebujem radu. Na začiatok, ak vám je niečo takéto cudzie, len to prosím preskočte. Na Liptove odkiaľ pochádzam máme každý... Otvor fórum »
3. 1. 2014 09:37
12
Akú najdivnejšiu vec by ste si kúpili?
Ľudia tohoto sveta, napadla ma téma roka, akú netradičnú vec by ste si kúpili? Samozrejme taká, ktorá ešte neexistuje a taká ktorá sa dá zrealizovať. :D pr. 3jitý vybrátror :D Otvor fórum »
3. 1. 2014 07:48
35
Čo je v živote dôležité?
Čo všetko je dôležité pre život v tejto dobe? Čo všetko bolo dôležite v dobe minulej? A čo všetko bude dôležité v dobe o niekoľko desiatok rokov? Inteligencia... Zdravie... Energia... Ľudskosť... ... Otvor fórum »
3. 1. 2014 02:19
29
Baby, pozeráte sa (oblečeným) chlapom do rozkroku?
- NIE, o.O wtf?! prečo by som to robila
- ÁNO...nejak samovoľne,aj keď to nechcem,ťahá mi to oči.
- som chlap a tiež sa mi to stáva
Ďalšie možnosti »
3. 1. 2014 00:59- ÁNO...nejak samovoľne,aj keď to nechcem,ťahá mi to oči.
- som chlap a tiež sa mi to stáva
Ďalšie možnosti »
16
Môže mať šošovky každý?
Chcem sa len opýtať, či môže mať každý šošovky. Mám dioptrie až 6 a zhoršuje sa to. Chcem šošovky ale bojím sa či ich msť môžem Otvor fórum »
3. 1. 2014 00:35
133
Čo je to národná hrdosť ?
Osobne nechápem jednej veci a to je to že keď sa opýtam niekoho na ulici otázku si hrdý na to že si Slovák začne sa rehotať... a dostanem odpoveď a na čo mám byť hrdí ? Čo... Otvor fórum »
3. 1. 2014 00:31
25
Ako sa najrýchlejšie vyliečiť
Čo najviac zaberá na bolesť hrdla a nádchu? a hlavne rýchlo najlepšie skôr ako ma prepadne chrípka Otvor fórum »
3. 1. 2014 00:29
12
Hráte niekto Dungeons & Dragons, alebo Dračí Doupě?
2. 1. 2014 23:38
42
Ak cvičíš, koľko potiahneš na mŕtvy ťah?
cvičím rok a dnes som dal 1x185kg, píšte vaše čísielka :D (nie penisu) Otvor fórum »
2. 1. 2014 23:14
38
Bojím sa ako to dopadne
Potrebujem poradiť, písala som si s jedným "chalanom", má viac ako 20 rokov. Písali sme si spolu a ja som sa mu priznala, že som sa ešte nebozkávala. On sa mi ponúkol, že bude... Otvor fórum »
2. 1. 2014 22:52
6
Problém s grafickou kartou
Ahoj mám v notebooku grafiku Nvidia. A pritom mám problém s hrami ktoré pri spustení zobrazia logo Nvidia. Konkrétna sú to dve hry ktoré vlastním: Sainstrow the third a Amazing spiderman. Utiahnem aj náročnejšie hry. Ale... Otvor fórum »
2. 1. 2014 22:52
8
Balik office
caute, na Vianoce som dostala notebook(prosim ziadne komenty, ze sa vychvalujem) a bol dost drahy, na co sa rodkovci furt stazuju, aj ked som im povedala, ze chcem tak 300-350 eurovy. teraz musia zaplatit... Otvor fórum »
2. 1. 2014 22:29
5
Business v Thajsku
neviete kde najdem infošky o biznisu v Thajsku. Co to vsetko obnasa mat ako cudzinec biznis v Asii. Otvor fórum »
2. 1. 2014 21:57
43
Bez čoho by ste neprežili,,.
... resp. bez ktorých appiek si neviete predstaviť svoj android, na veľa i iOS život. Poprípade, ktorá aplikácia vám poslednú dobu urobila radosť? Díky! Otvor fórum »
2. 1. 2014 21:34
29
Zrušenie Facebooku
cavko, zaujima ma vas nazor na FB.. prechadzam si takym stadiom ze si rusim ucet, pretoze som tam travil naozaj privela casu a skusim ten cas vyuzit lepsie /jasne, ze to teraz pisem sem, Birdz... Otvor fórum »
2. 1. 2014 21:32
18
Ako skresat cenu
zdravim zajtra idem kupovat notas a tak sa pytam ako skresat cenu, teda dat dole 30 eur? (z 330 na 30) absolutne v tomto nemam prax a tak sa pytam vas, co mate skusenosti ... Otvor fórum »
2. 1. 2014 21:18