Diskusie - 2443. stránka fóra
48
14 cm
chcem sa opitat bab/zien ze ci mavatesex so 14 cm penisom hlavne ci vas dokaze uspokojit :D Otvor fórum »
3. 1. 2014 21:28
7
Centrum..
Neviete čo sa stalo? Z centrumu mi nejdú odosielať e-maily . Majú tam nejakú chybu alebo ju mám len ja. (Blbé komenty si dajte do kapsy prosím. Otvor fórum »
3. 1. 2014 21:14
18
Originál alebo napalene?
Investujete do hier, hudobných CD/DVD alebo filmov? (DVD/Bluray). Ja osobne v poslednom čase dosť veľa investujem do hier od Blizzardu som si kupil už asi všetky, čaká ma Diablo 3 RoS a hry na Xbox tiež. ... Otvor fórum »
3. 1. 2014 21:07
12
Názov pesničky
Dobrý deň. Zháňam jednu pesničku, ktorú som počúval minulý rok, len som zabudol jej názov. Viem iba, že bola zahraničná a jeden chlap, alebo dvaja spievali na návese kamióna. Otvor fórum »
3. 1. 2014 20:43
6
Neviete ako sa vola tato pesnicka?
http://www. youtube. com/watch?v=lCvrgGN1zwo od deviatej sekundy..nieco ako "everyday somebady"..neviem nazov Otvor fórum »
3. 1. 2014 20:31
23
Praha
Tí čo ste tam boli čo stojí za videnie v Prahe?... diskotéky, pamiatky, reštiky všetko čo vás napadne čo musí človek určite vidieť ? :) Otvor fórum »
3. 1. 2014 19:53
15
Filmy, seriály,,. po nemecky
Čaute čaute :-) Vedeli by ste mi prosím vás odporučiť nejaký seriál, film alebo kľudne aj rozprávku s jednoduchou/pomalou (!) nemčinou ? Veľmi by mi to mne, ako úplnému začiatočnikovy, pomohlo aj keby som sa naučil na... Otvor fórum »
3. 1. 2014 19:39
22
Druhé meno
Ahojte, máte na facebooku druhé meno?, ak áno aké?, alebo máte kamaráda ktorý ho má?, ak áno aké ?, môžete to zistiť tak že keď otvórite jeho/svoj profil tak za svojím menom má v zátvorke... Otvor fórum »
3. 1. 2014 19:26
10
Ladybox
Baby, objednávate si tu niekto ladybox? Chcem sa dačo popýtať :) Otvor fórum »
3. 1. 2014 19:18
37
Robert Fico vs Všetci ostatní kandidáti na Prezidenta SR alebo prečo volíme smer ???
V posledných dňoch sledujem v každej politickej relácií s kandidátmi na post prezidenta SR túto otázku... Myslíte si že dokážete prekonať Róberta Fica ? Keď sa všade ale pozriem počujem z každej strany tipu Fico je zlodej,... Otvor fórum »
3. 1. 2014 19:15
8
Hľadám knihu
Neviete mi niekto povedať názov knihy, v ktorej sa nachádzajú Arpádovci? (Belo III. Imrich, Ladislav III. )? Ďakujem. Otvor fórum »
3. 1. 2014 19:14
5
Taebo
Ukážka http://www. youtube. com/watch?v=v1WXQpr16_M Cvičili ste niekedy taebo? Je to skvelé na odbúranie stresu aj váhy... Otvor fórum »
3. 1. 2014 18:34
16
Slepák
zdravíčko, neviete mi poradiť niečo na mierny bolesť slepáka? keď praskne, môžem naozaj umrieť a nezachránia ma? Lebo som počul, že kamarátkinej mame praskol a že prišla na druhý deň a že jej to všetko čistili a... Otvor fórum »
3. 1. 2014 18:27
6
Páčila sa vám hra Beyond: Two Souls?
3. 1. 2014 18:26
1
Blog, hra
čauko:)) je tu niekto kto ma vlastný blog alebo skor niekto kto s tým vie dobre robit, spravila som si blog , ale potrebovala by som ešte pár úprav a tak :) a zaroven sa chcem spýtať či tu... Otvor fórum »
3. 1. 2014 18:00
10
Ako sa nazýva to čo má nevesta na nohe?
Keď je svatba a nevesta má na nohe také čosi akoby samodržku ale nie je to celá pančucha ale len ten… čepček(viem že ten je na hlavu)? Také to akoby gumičku na stehne čipkované alebo proste nejak prezdobené to býva.... Otvor fórum »
3. 1. 2014 17:41
20
Poradte niake cviky na vsetko, aby som prežil ked budu na mne rozbíjať kladivom mega tehlu,,,,
Takže... Potrebujem poradiť cviky na každu časť tela... Posledné dni posilnujem celkom slusne, ale.... nebaví ma stále robiť jeden cvik na jednu časť tela. Na ruky mám len jeden cvik, na brucho tiež.... na vsetko... Otvor fórum »
3. 1. 2014 17:32