Diskusie - 2443. stránka fóra
5
Jilian 30DS
Ahojte :) Je tu niekto kto to už cvičil alebo má s tým nejaké skúsenosti? Myslíte že je to účinné a pomôže to schudnúť? Ako ja viem že kadžý pohyb je fajn atď, ale niečo bližšie k tomuto by... Otvor fórum »
4. 1. 2014 11:53
78
Strasne to chcem
caute prave som deviatak na zs, to samozrejme nieje nic zvlastne, ale: uz asi dva-tri roky mam neskutocnu chut sa prestahovat, proste nebyt dotovany rodicmi, hladam byvanie, pozeram skoly, uplatnenie e. t.... Otvor fórum »
4. 1. 2014 11:31
6
Nazov filmu
http://t0. gstatic. com/images?q=tbn:ANd9GcSYUKEUBVxQnhsyvskcTU3Y83j7IxVs26NCWwkamd0zRDuhKsd1vg pozna niekto tento film? ak to je film vobec, alebo serial... Otvor fórum »
4. 1. 2014 10:10
19
Moj pes je pribraty
prosim vas mili priatelia mam problem, ze moj pes je dost vypaseny a ma uz 8 rokov. Som nanho dost citovo naviazany, tak ak vas mozem poradit o radu ako by sa dalo spravit aby mi schudol... neviem sam ci... Otvor fórum »
4. 1. 2014 08:56
18
Štúdium v Japonsku / Číne
Čaute, je tu niekto kto má s tým skúsenosti, ako sa príhlasiť aj ako to prebieha? Lebo uvažoval som o vysokej škole v Číne alebo Japonsku - v angličtine, nie po čínsky. Chcem vedieť, ... Otvor fórum »
4. 1. 2014 08:50
25
Vymeskane hodiny
Kolko najviac vymeskanych (ospravedlnenych) hodin mozem mat na polrok aby som neprepadol? Z vsetkych predmetov mi vychadza 1 zatial len z fyziky mi este treba známku, z chémie dve známky, z biológie tiez jednu. Otvor fórum »
4. 1. 2014 08:01
6
UK FM - medzinárodný manažment - francúzsky program
Ahojte, je tu prosím niekto, kto toto študuje? Môže byť poprípade aj nemecký program :) Alebo kto študoval, alebo sa chystá, alebo ak niekoho takého poznáte... :P ... Otvor fórum »
4. 1. 2014 02:01
27
Hudba k filmom
Hudba vytvorená k filmu......nato, aby podčiarkla atmosféru jednotlivých scén ... z ktorého filmu alebo filmov ju máte radi??? Čím si Vás získala??? Počúvate niečo také aj mimo filmov??? Ja osobne milujem hudbu k filmu Čokoláda,... Otvor fórum »
4. 1. 2014 01:32
15
VŠ
Ahojte :) Už dlho si trápim hlavu nad tým, na akú školu pôjdem. O rok si mám vybrať semináre a v hlave mám totálny hokej. Bojím sa, že si vyberiem totálne zle a budem to celý... Otvor fórum »
4. 1. 2014 01:09
19
Prosím jyjadrite, čo si myslíte o tomto výroku ; )
"Skutočne úspešným sa môžete stať iba v tom, čo milujete. Nech peniaze nie sú vašim cieľom. Namiesto toho zistite, čo robíte najradšej a robte to tak skvele, že z vás ľudia nespustia oči. " ... Otvor fórum »
4. 1. 2014 01:07
25
Ako sa prestať báť hadov?
Bojím sa hadov a čím som staršia, tým viac. Je mi zle len keď vidím fotku hada, keď prechádzam okolo terária v zoo a keď som v petshope potia sa mi dlane a je mi do plaču,... Otvor fórum »
4. 1. 2014 01:03
15
Aký je názov pre samičku od krtka? o. O
Krtka krtka trtká, je to riadna mrdka. Odolá je len zriedka ach čo s nou ked je taká vrtká. Pri písaní tejto "básničky" mi vyhovovalo slovo krtka, ale teraz vážne, ako sa... Otvor fórum »
3. 1. 2014 23:46
34
Kupujete si občas niečo za odmenu?
Mám na mysli či si niekedy urobíte radosť a kúpite si odmenu, keď sa vám niečo podarí. Samoodmeňovanie. Plánujete to dopredu? Napríklad: Keď urobím skúšky, kúpim si tablet. Alebo... Otvor fórum »
3. 1. 2014 23:44
19
Aké dokumentárne filmy máte najradšej?
3. 1. 2014 23:44
59
Romantický/smutný film ?
nejaký pekný romantický film alebo dojemný ? :) moooc ďakujem za typy ; ) Otvor fórum »
3. 1. 2014 23:22