Diskusie - 2441. stránka fóra
9
Nejde to
http://oi40. tinypic. com/2ufr04p. jpg zdravim, nejde mi spustit netbeans, neviete co s tym? uz 20 minut mi tam vypisuje len please wait... diki moc Otvor fórum »
4. 1. 2014 19:25
8
žuvačky bez acesulfamu
zdravím máte niekto skúsenosť s mastichovými žuvačkami alebo xylitovými žuvačkami ? ? ? , ktoré sú bez acesulfamu a iných chemickych humusov? predávajú ich niekde v BA? alebo asi iba v e-shopoch ? Otvor fórum »
4. 1. 2014 19:18
5
Podmienky pre externé štúdium na VS
Ahojte, nikde to nemôžem nájsť, chcem sa vás teda opýtať, aké sú podmienky ak chcem ísť študovať externe? Musím pracovať alebo nie? Vopred vám ďakujem :) Otvor fórum »
4. 1. 2014 18:57
22
Právnici
Ahojte ľudkovia. Už ste sa začali učiť na prijímačky na právo ? Kde všade si dávate prihlášky ? Ak ste sa nezačali učiť tak kedy plánujete ? :D inak chodíte na nejaké doučka ? +ak sú tu nejakí... Otvor fórum »
4. 1. 2014 18:52
1
Problém s tlačítkom, na mobile
Mám mobil sony live with walkman a doteraz som s ním nemala, čo i len najlemší problém. No dnes, neviem prečo mi prestalo fungovať spodné, pravé tlačítko. Keď odblokujem telefón, tak sa normálne... Otvor fórum »
4. 1. 2014 18:41
19
16
Spolubyvajuca
Akych mate spolubyvajucich na intraku ? a take najskodoradostnejsie zazitky s nimi ? Ja mam jednu fakt otrasnu a ide mi na nervy ale tak prezijem nejako :D Otvor fórum »
4. 1. 2014 18:16
13
Moj sused
Prosim vas pomozte mi co robit ked mam blbeho suseda proste on nenavydi jednu susedu a moja mama unej bola na nasteve a on to vydel a odtedy jej zvykne vyfucat bicykel ked ho ma na prizemi a mne zvykne... Otvor fórum »
4. 1. 2014 18:09
11
Nacistický psík
Čo si myslíte o tomto článku? :D http://www. cas. sk/clanok/268944/haf-hitler-sialeny-nacista-oblieka-psa-do-oblecku-s-hakovym-krizom. html Otvor fórum »
4. 1. 2014 17:48
6
Potrebujem tieň na oči
Baby, potrebujem biely očný tieň. Máte nejaké typy, ktora značka je najlepšia? :) Otvor fórum »
4. 1. 2014 17:42
16
Čo je pre vás láska k druhým?Čo je pre vás láska k súrodencom, matke a otcovi?A nakoniec čo je pre vás láska k partnerovi a kamar
Láska má rôzne podoby , je to láska k ľudom, dieťaťu, svojej láske, kamarátke, rodine... Ktoré lásky pre vás čo znamenajú a ako ich vnímate. Cítite lásku od druhých je vám daná alebo skôr odmietaná zo všetkých strán? Otvor fórum »
4. 1. 2014 17:34
13
Neustále na niečo čakám alebo ako žiť naplno ?
Neustále čakám na niečo, že kedy sa konečne môžem začať prejaviť a začať žiť, ked niečo chcem povedať, napísať, urobiť vždy to odožím do budúcnosti a väčšinou to dopadne tak že nič nakoniec nespravím. Stále... Otvor fórum »
4. 1. 2014 17:18
10
Carrie
Mohli tak domamrdit carrie ? Ved ono to je az vtipne obcas... :-D a herecka je moc pekna na danu rolu... smutne... som tak v soku ze musim zalozit forum :-D Otvor fórum »
4. 1. 2014 17:06
8
Žilinská univerzita
Ahojte, teraz maturujem a zvažujem čo a ako. Konkrétne rozmýšlam nad pedasom v Žiline a fakultou riadenia a informatiky v ZA. Poprípade som rozmýšlala aj nad UMB v BB. Viete poradiť, máte skúsenosti? Otvor fórum »
4. 1. 2014 17:05
3
Crazy Factory
Ahojte ... Objednaval si uz niekto nieco z tejto stranky?? Prosim vas kolko sa plati postovne, resp. od kolko je zadarmo? A vlastne ake mate skusenosti s touto strankou? Dakujem Otvor fórum »
4. 1. 2014 16:58
3
Hudobný mobil
Moja sestra si chce kúpiť niečo čo dobre hraje. Odporúčate niečo z vlastných skúseností? Predtým mala Sony Ericsson Mix Walkman a bola spokojná, ale bohužial sa utopil či čo :D Otvor fórum »
4. 1. 2014 16:51
- Nemám Jailbraknuty
Hlasuj »