Potrebujem poradiť, písala som si s jedným "chalanom", má viac ako 20 rokov. Písali sme si spolu a ja som sa mu priznala, že som sa ešte nebozkávala. On sa mi ponúkol, že bude môj učiteľ alebo niečo také. Mám z toho blbí pocit, síce som súhlasila ale dá s
Ako nič v zlom, niekoho nepoznáš absolútne a už ideš k nemu domov sa s ním bozkávať? A máš ty rozum? Ako dobre, keby idete von a podobne.. ale ísť k niekomu cudziemu domov len so zámerom "ideme sa bozkávať"? wtf?
Idete si vyskusat bozkavanie k nemu domov ? Tak to by som na tvojom mieste nerobil, ked mas 15 a on vyse 20. Toto sa pre teba nemusi dobre skoncit. Sice pises, ze ho poznas, ale preco sa potom pytas takuto oazku na fore ! Nechod tam radsej
keby toto viem o mojej sestre, tak rozbijem papuľu aj tomu sráčovi pedofilnému a aj jej, pri najlepšom asi... a ty si daj radšej facku a choď sa radšej učiť >
@natalieleto A potom vytvoríš fórum, že nevieš či náhodou nie si tehotná?
Nechoď tam, je tam 10 ročný vekový rozdiel, nevieš čo má za ľubom ak ho ani nepoznáš.
Nemôžeš vedieť, čo keď ťa znásilní, alebo čo?
Radšej to skús, s niekým ''seberovnejším''
Ja by som to na tvojom mieste nerobila. je to ale tvoja vec. skus si to precitat ,to čo si napisala asi 3 krat po sebe a snad zistis. že to cele nie je celkom v poriadku. to je moj nazor. Bud rozumne dievca a rozmyslaj. Ako som napisala,je to však tvoja vec a nejak extra ma to netrapi,aj tak si asi urobis po svojom,len si to najprv premysli, nez urobis nejaku blbost.
Prosím ťa.. len toto nerob..nie je vôbec jasné, že to ostane len pri učení bozkávať sa..má od teba o 10 rokov viac, určite by to nebolo nezáväzné. Skus to s nejakym mladším kamaratom, ktoreho poznas.. niekto sa určite podujme alebo len počkaj na niekoho, kto ti zato bude stáť.. aby si na prvú pusu mohla spomínať s usmevom
ty si blázon..25 a 15 je moc uletené.. nedoporučujem. hlavne tvoj vek je strašne málo na niekoho kto má 25.. boha, choď sa olizovať so spolužiakom za telocvičňu..tiež nezáväzne
Rataj s tým že to nezostane pri bozkavaní. Ale inak je dosť pod úroveň ísť k niekomu koho ani nepoznáš domov. Budeš vyzerať nanajvýš tak lacno a sprosto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ak hces aj ty jeho, tak neries a sup sup, ani sa nenazdas a uz bude jazyk inde
Nechoď tam, je tam 10 ročný vekový rozdiel, nevieš čo má za ľubom ak ho ani nepoznáš.
Nemôžeš vedieť, čo keď ťa znásilní, alebo čo?
Radšej to skús, s niekým ''seberovnejším''
Ked ti ponukne ze ta nauci sexovat, aj na to pristupis?
@piter09 clovek sa cely zivot uci, mlada by si mala vazit ochotnych ludi
ja som teda pri vsetkej skromnosti v 15 takato sprosta nebola
a este aj @8
Určite prídeš za nim domov a bude ťa čakať toto so slovami BUDE PICHANI!
snaď to ten obrázok ukáže ak nie tak ani nebudeš vedieť čo ťa čaká!
pokiaľ si piča, daj si vylízať hoc riť....
Ja čo mám 18 o mňa 25 ročný nezakopne
Máš ty ale šťastie!
POMOOOOOOC, ASI SOM TEHOTNÁ