Diskusie - 2431. stránka fóra
16
Práca v severských krajinách
Má niekto skúsenosti s prácou v Nórsku, Švédsku, Fínsku? Nejaké overené ponuky? Z oblasti poľnohospodárstva, ohľadom zvierat alebo zberu plodov. Dohovorím sa tam po anglicky? Otvor fórum »
7. 1. 2014 11:38
37
Ako zrýchliť školu
Máte nejaké rady ako zrýchliť tú školu? Momentálne som 2hák na strednej a ide mi drbnúť.. Už v tej škole asi nevydržím a keď si predstavím ešte že idem na ďalších 5 rokov na vysokú oh god... Čo robíte... Otvor fórum »
7. 1. 2014 11:10
19
Android Root
Ahojte, chcem sa spytat je nejaka app pomocou ktorej sa da rootnut android aj bez pomoci pc? Cisto len cez mobil Otvor fórum »
7. 1. 2014 10:31
4
Bluescreen
Čawte, mam taky problem pri zapínani ntb mi ukazuje hlásenie o chybe a keď si zobrazím podbrobnosti, piše mi o Bluescreene a nejaké čísla. Na nete som sa toho veľa nedočítal, ma niekto s týmto skusenosti... Otvor fórum »
7. 1. 2014 10:09
21
Ako sbalim dievča na FB?
Ahojte ludia, potrebujem pomoc. Ne ne, TOTO NENI ZIADEN FAKE! Nedavno som si pridal jedno dievca na FB, akosi som videl jej komentár na akomsi príspevku tak som si ju pridal. Vôbec sme sa... Otvor fórum »
7. 1. 2014 09:34
14
Ako ju dostať z hlavy
Mám problém... Inak by som sem nepísal. Pred časom (pár mesiacov) ma odmietlo jedno dievča, ktoré sa mi veľmi páčilo a mal som o ňu veľký záujem. Chápem, že sa to stáva, to mi... Otvor fórum »
7. 1. 2014 09:24
36
3
HAK minisiston
Holky, berie niektorá z vás HAK minisiston ? Aké máte s ňou skúsenosti ? Otvor fórum »
7. 1. 2014 08:12Zvukový vstup (mic) v lazarus-e
Nevie mi niekto poradiť ako som schopný v lazaruse(fpc) zobrať vstup z mikrofónu, rozanalyzovať ho (freqvencia a amplitúda) a potom ho uložiť? Dá sa to vôbec? Nikde to neviem nájsť. Malo by to byť najideálnejšie pre windows. Otvor fórum »
7. 1. 2014 06:39
3
Mobilis
Cus, doyebal som si mobil a pravdepodobne si idem kupit novy lebo bez neho moc fungovat sa neda normalne. Potrebujem ho v podstate len na SMSky/volanie takze mi netreba nic drahe len nech to ma farebny displej :D... Otvor fórum »
7. 1. 2014 03:03
4
FPT TnuAD
zdravím je tu niekto kto by mi poradil, kto tu študuje alebo pozna niekoho kto tu študuje, ťažká škola?uplatnenie?talentovky?počet záujemcov?budem vdacna za akekolvek info:) Otvor fórum »
7. 1. 2014 02:25
3
Vysvetli mi niekto pointu Silent Hill?
Teraz som doppzerala film SH a nepochopila som ten koniec. Preco sa nevideli s tym muzom na konci?Ony boli mrtve ci co? Otvor fórum »
7. 1. 2014 02:24
9
Hýbanie kostrou :)
Ahojte všetci .. zaujímalo by ma resp. potrebovala by som niekoho , kto by mi mohol helfnúť s cvikmi na "vnútorné stehná" :) ( myslím že nik nemá rád "želatínu " medzi nohami :D ... Za rady... Otvor fórum »
7. 1. 2014 00:54
11
Hrčka na hlave
Na vrchu hlavy už asi 3 roky pozorujem hrčku ktora nebolí. Je v podstate guloviteho tvaru a je pod kožou. Najprv som si myslela ze je to podkožný tuk alebo niečo ale babka mala podkožný tuka má ho... Otvor fórum »
7. 1. 2014 00:25
10
Váš nafukovací arzenál
Aký máte doma nafukovací arzenál?? T. J. Co z nafukovacich predmetov mate doma ?? (Koleso, lopta, nafukovacka....) Otvor fórum »
7. 1. 2014 00:17
11
Normostrana
Zdravím, Potrebovala by som od vás poradiť. Chcela by som sa spýtať ako si vo worde 2007 nastavím 30 riadkov a 60 úderov v riadku. :) Prepočet na normostranu som našla na... Otvor fórum »
7. 1. 2014 00:14
5
Kúpim
ahojteee, kupim samsung galaxy s2 , skor biely ako čierny! nemáte, alebo neviete o niekom kto by chcel predať? prosím nech je plne funkčny, najlepšie bez poškodenia... dkaujem:) Otvor fórum »
7. 1. 2014 00:08