Na vrchu hlavy už asi 3 roky pozorujem hrčku ktora nebolí. Je v podstate guloviteho tvaru a je pod kožou. Najprv som si myslela ze je to podkožný tuk alebo niečo ale babka mala podkožný tuka má ho znova a podla hmatu som zistila že je to niečo iné. Je to
Presne toto mám aj ja . Na fotke čo mám teraz je to tiež tak trošku vidieť ale snažil som sa aby nebolo
Bol som u doktora , prehmatával to , poslal ma na sono . Nič sa tam nenašlo a doktor prišiel k záveru že nič nebezpečné to nebude len nejaký podkožný tukový výrastok alebo čo . Poslal ma s tým na kožné .
Na kožnom som nebol , nemám čas čakať niekde 6 hodín na to aby mi povedali to isté .
Jednoducho sa v podstate na nič neprišlo . Pozorujem to tak 4-5 mesiacov .
bola som ori kožnejs tým a ona sa toho ani nedotkla ani nepozrelanatoiba povedala rovno žetobude asi podkožný tuk, aj ked fakt je to gulate a uplne je to ine na dotyk ako podkožný tuk
Myslím že máme buď to isté , alebo niečo veľmi podobné .
Odporúčam zabehnúť k doktorovi nech sa k tomu vyjadrí . Lebo ja som rovnako zmätený ako ty . Tiež si nemyslím že to čo tam mám je len nejaký tukový výrastok lebo , tuk nie je tvrdý ... Ale vieš jak sa hovorí . Na internete si diagnózu nehľadaj lebo väčšinou dospeješ k nejakej hroznej chorobe , a nakoniec to bude aj tak len nejaký neškodný výrastok
to nič nie je..je to naozaj ten podkožný tuk..a vyberá sa to...aj mne to uz vyberali..v podstate to neboli a nezostane ti potom ani stopy..neni to nutne ale mne osobne to vadilo lebo som to mala vpredu rovno kde mam cesticku vo vlasoch a bolo to vidiet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Bol som u doktora , prehmatával to , poslal ma na sono . Nič sa tam nenašlo a doktor prišiel k záveru že nič nebezpečné to nebude len nejaký podkožný tukový výrastok alebo čo . Poslal ma s tým na kožné .
Na kožnom som nebol , nemám čas čakať niekde 6 hodín na to aby mi povedali to isté .
Jednoducho sa v podstate na nič neprišlo . Pozorujem to tak 4-5 mesiacov .
Asi som ti nič nepomohol ale :/
Mne bez príčiny cez noc , doslova .
Odporúčam zabehnúť k doktorovi nech sa k tomu vyjadrí . Lebo ja som rovnako zmätený ako ty . Tiež si nemyslím že to čo tam mám je len nejaký tukový výrastok lebo , tuk nie je tvrdý ... Ale vieš jak sa hovorí . Na internete si diagnózu nehľadaj lebo väčšinou dospeješ k nejakej hroznej chorobe , a nakoniec to bude aj tak len nejaký neškodný výrastok
Držím palce nech sa to čo najskôr vyrieši ...