Diskusie - 2428. stránka fóra
40
Psychologicky test alebo čo je to
Ahojte :) neviete náhodou kde by som našla taky psychologicky test, ktorý ked dáte človeku tak o nom niečo zistite a tak, tam ide o to, že si máte predstaviť kocku ... ( a to potom niečo... Otvor fórum »
8. 1. 2014 12:12
22
Charitaticvny IT Poradca
Zdravim priatelia, partia mojich kamaratov sa rozhodla zalozit charitativneho IT poradcu. Pokial mate akykolvek problem s PC, mobilom, smartfonom alebo inymi pc komponentami tak radi Vam pomozu vyriesit Vas problem zadarmo. Pred tym ako sa... Otvor fórum »
8. 1. 2014 11:34
4
Manažment Žilinská univerzita
študuje tu niekto? hlavne Ing. :) potrebujem nejaké info Otvor fórum »
8. 1. 2014 11:26
35
Ako sa spravne obranit?
Predstavte si to ze idete po vecernom meste a niekdo sa voci vam postavi stim ze si to chce svami rozdat (myslim tym bitku)... ako sa najlepsie obranit?Respektive co urobit?Co je vtomto pripade spravit najlepsie? Otvor fórum »
8. 1. 2014 08:57
9
Cz a urad
Ahojte môžem ísť napr. Do cz ked budem na urade zaregistrovaná? Alebo na brrigadu? :) lbo chcem ísť na absolventsku prax zeby som mohla ist na vysku tento rok od septembra ak ma vezmu. Ďakujem :) Otvor fórum »
8. 1. 2014 08:25
4
Prestigio Multiphone 5300
Máte niekto tento telefón? Aký máte na neho názor? Otvor fórum »
8. 1. 2014 00:57
5
študium dizajnu v čr?
pozna niekto niekde v čr odbor odevny dizajn alebo textilne navrharstvo alebo pod. ?hladam hladam a nemozem najst.. kto si tento rok podával/podal prihlášku na nejaky umelecky odbor?:) Otvor fórum »
8. 1. 2014 00:54
44
Skutočná hodnota školy
Ahoj všetci! Úprimne ma zaujíma, aký máte názor na súčasný systém vzdelávania (momentálne konkrétne Slovensko/Čechy). Zaujíma ma, koľko percent z nás štúdium naozaj robí šťastnými. Koľko ľudí môže s čistým svedomím prehlásiť, že škola naozaj... Otvor fórum »
7. 1. 2014 23:48
5
Chodi tu niekto na strednu pedagogicku ?
Ja by som sa chcela len poinformovat ako tam je učivo a pod. :D Otvor fórum »
7. 1. 2014 23:26
33
Čo používate na odchlpovanie tela
- obyčajnú penu na holenie a strojček
- sprchový šampón 3 in 1, strojček
- el.holiaci strojček
Ďalšie možnosti »
7. 1. 2014 22:46- sprchový šampón 3 in 1, strojček
- el.holiaci strojček
Ďalšie možnosti »
18
Potreboval by som sa naučiť niečo o autách, motoroch
Čaute :) chcel by som sa spýtať či by niekto nevedel poradiť čím sa dostanem do toho že budem niečo vedieť o autách, motoroch dlho čítam články o autách a zaujíma ma to ale stále som sa nedostal k tej... Otvor fórum »
7. 1. 2014 22:03
48
16
Štvorkolka
Mám 16 za pol roka budem mat 17 a chcem si kúpiť štvorkolku niaku 125cc mam aj vyhliadnutu jednu ale neviem ci mi neni mala kedže meriam 183cm a neviem ci sa nahodou neda zohnat vacia alebo mozem... Otvor fórum »
7. 1. 2014 21:25
26
Máte radi králikov?
Je to malé, drzé, bezočivé, hryzie to.. Určite to poznáte, králik znepríjemňuje život väčšine z nás. Aký postoj k týmto osrsteným potvorkám máte vy? :D Otvor fórum »
7. 1. 2014 21:02
4
Podnikatelský plan - fiktivny
Moc nutne potrebujem pomoc od niekoho kkto už robil podnikatelský plan alebo zamer sa to može volat .. asi je to dost na poslednu chcvilu ale potrebujem nutne help s marketingovym planom financnym a najomnou zmluvou .. vedel by niekto... Otvor fórum »
7. 1. 2014 20:55
5
Farmaceutická reprezentantka
Neviete mi poradiť vhodnú školu okrem farmácie, aby som sa mohla stať farmaceutickou reprezentantkou? :P Otvor fórum »
7. 1. 2014 20:42
45
Chlapi a gramatika
Neviem, možno som len ja divná, ale čo som si všimla, tak chlapci majú väčší problém s gramatikou ako dievčatá... prečo to tak je? Podľa Vás?? Otvor fórum »
7. 1. 2014 20:39