ja už končím..Učivo nieje náročné,odborne ako psychologia,pegina,metodiky,vela tvorivych predmetov su v pohode predmety..ja som praxovala v Mš a bolo super..ale po skončení tejto školy už len ťažko pojdeš na technicke alebo chemicke školy,lebo matika je tu len symbolická..tak vela stastia pri rozhodovani
ahoj ja som chodila na pgčku v Košiciach na Soc.-vychovného pracovníka ako je to škola super vela ma naučili na jednej strane to bolo náročné ale na druhej strane to bolo super a hlavne aj to že sme chodili na prax vždy niekde inde ale je pravda ze ak chces ist na vysku so zameranim ako spomenula sabuska255 to bude problem s pgckou len na pgcku ci uz ucitelstvo alebo socialna praca alebo ine mozne odbory
@dydyanna ahoj .. aj ja som z Košíc a rozmýšlam nad Bukoveckou presne nad tym istym odborom.. len neviem ešte sa rozhodujem .. ty si na aku školu chodila ..
no ja z ke niesom ale chodila som tam na strednu pedagogicku skolu sv. cyrila a metoda ...neviem kde su teraz lebo sa stahovali niekde do centra ale tu skolu by som za ziadnu inu nevymenila tie zazitky super profaci proste naj prezite roky som mala tam na skole a samoska na intraku
Minulý rok som maturovala na pedagogickej škole. Mňa tá škola bavila, resp jej zameranie. Matematika pekne v pozadí ale inak je tam asi najťažší predmet "Špeciálna pedagogika" ani nie ten prvý rok ale potom keď prídu rôzne degenerácie, vrodené vady a postihnutia ale aj to je zaujímavé. Ja len odporúčam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme