Pomôžte vybrať názov akcie, ktorá bude zameraná na prevenciu kriminality na strednej škole.
Vybrané budú prvé dva názvy, ktoré získajú najväčší počet hlasov, ostatné budú zapísané na plagáte ako motivačné citáty.
Taktiež nie zlé. Priznám sa, že ja som ich všetky nevymýšľal, asi len 5. Ostatné som dal urobiť pre AI, nech keď si to budú čítať, tak sa nad tým pozastavia a zamyslia.
Podľa mňa jemná rebélia (napríklad vulgarizmom, tínežderom tým zahráš na prvú signálu) + priame posolstvo. Ak zakomponuješ popkultúru, ktorú všetci sledujú, tak si vyhral. Dovoľ im cítiť sa, že môžu byť drzí, vymedzovať sa voči dospelým, ale nie zákonom a hodnotám. Zadala som do chatu s promtom.
,,10 dôvodov ako byť po piči občanom"
,,Nerob piču zo seba, nerob kriminál.“
„J*b na frajerinu, buď real“ (toto sa mi osobne páči najviac)
„Chvíľa slávy vs. roky v base – worth it?“
,,Squid games, Baby Reindeer a Ty: Seriály sú fajn – pokiaľ nie si hlavná postava“
„Čo spravíš v piatok večer, môžeš ľutovať celý život“
„Frajer dnes, väzeň zajtra?“
@skvrnka@9 Určite super, ale nemôžem vybrať všetky. Bude to vysieť na nástenkách, pri vchodových dverách, ..., takže tie nadávkové upravím/dostanú výmaz. Ďakujem!
@skvrnka@16 Pred pár rokmi to bolo iné, ešte keď som chodil na 1. stupeň ZŠ, no ale dnes napr. chodia normálne aj chalani ku babám hrávať hry na PC, ...
lepsie je byt bohaty a zdravy, ako chudobny a chory
^^ ~~~>
lepsie je byt bohaty, a zdravy, a zabezpeceny, a vbc super(man)sky, po vsech stránkach, jako chudobny, chory, a ..a sockovat a 'krimosit' atd etc, etc..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Vybrané budú prvé dva názvy, ktoré získajú najväčší počet hlasov, ostatné budú zapísané na plagáte ako motivačné citáty.
Nenavist je nasa nova hymna
,,10 dôvodov ako byť po piči občanom"
,,Nerob piču zo seba, nerob kriminál.“
„J*b na frajerinu, buď real“ (toto sa mi osobne páči najviac)
„Chvíľa slávy vs. roky v base – worth it?“
,,Squid games, Baby Reindeer a Ty: Seriály sú fajn – pokiaľ nie si hlavná postava“
„Čo spravíš v piatok večer, môžeš ľutovať celý život“
„Frajer dnes, väzeň zajtra?“
^^ ~~~>
lepsie je byt bohaty, a zdravy, a zabezpeceny, a vbc super(man)sky, po vsech stránkach, jako chudobny, chory, a ..a sockovat a 'krimosit' atd etc, etc..
proste, nekdy je najlepsia jasná, strucná, holá 'praUda'
ozaj neco jako cca ten proverb :
better be rich, healthy, succesful, respected (respectably), etc, than poor, poverty, loser and sick, etc..