Diskusie - 2425. stránka fóra
7
R. Bezák knihy
Čítal tu niekto knihy Vyznanie a Medzi nebom a peklom? Prave pozeram, ze tieto knihy sa v roku 2013 umiestnili na prvom a tretom mieste.. O com su? co sa rozobera v tych knihach ? Otvor fórum »
9. 1. 2014 15:55
4
Aký mobil si mám kúpiť?
9. 1. 2014 15:39
18
Myslíte si, že Putin je pre Rusko pozitívny, či skôr negatívny?
Tak ja osobne si myslím, že Putin je pre Rusko obrovský uspech.... Este doteraz su stále v Rusku následky krízy čo vznikla rozpadom ZSSR, kedže to nebolo až tak dávno. Vzniklo rôzne velké problémy, a Putin... Otvor fórum »
9. 1. 2014 15:22
20
Môj komp je dement
Ahojte, ked zapnem komp tak sa zapne naskoci windows a potom sa vypne a zase zapne a ked ho zapnem v safe mode tak sekne (nechcem ubuntu, fubuntu, lubuntu a ani ostatne gebuzinubunty) Otvor fórum »
9. 1. 2014 15:02
21
Príprava na medicínu
Ahojte som druháčka na gyme semináre si chcem zvoliť biolu a chemiu. chcem byť psychiatričkou ale to sa nedá bez medicíny biola ma aj baví chemia menej. viem že sa tam dá len ťažko dostať, mala by... Otvor fórum »
9. 1. 2014 14:40
4
Volaco som potukala v pc
Rano som hrala hru pred odchodom do skoly a nestihala som a volaco som si potukala v pc :-D mala som dolava obrazovku uz je vsetko v poradku Alt Gr plus sipka hore ale grafiku alebo rozlisenie obrazovky ani to... Otvor fórum »
9. 1. 2014 14:13
11
Nepripojí mi steam
Neviete kde by mohol byt problem ked mi cez wifi nevie pripojit do sluzby STEAM? ak sa napojim na wifi mobilneho internetu steam ide uplne v pohode ale hned ako sa hodim na wifi co je k pocitacu neviem sa... Otvor fórum »
9. 1. 2014 14:11
33
Odkazovač
Tu môžte zanechať svoj odkaz niekomu, alebo niečomu. Kreativite sa medze nekladú. Otvor fórum »
9. 1. 2014 13:23
189
Preco zeny idu za chlapmi, s ktorymi nie je ziadna perspektiva vztahu?
Nevravim, ze to plati na plnych 100%, ale vo vacsine urcite. Preco zena opovrhuje a vyuziva chlapa, ktory ju uprimne miluje a miluje chlapa, co s nou zaobchadza ako s handrou? Preco... Otvor fórum »
9. 1. 2014 13:00
4
Touchpad
Mám notebook značky Lenovo a prestal mi fungovať touchpad. Ide mi pohybovať, aj tie dve tlačítka, ale nejde mi posúvať dole a hore ani žiadna zo skratiek (napr. dvomi prstami späť, atď. ) Vedel by... Otvor fórum »
9. 1. 2014 12:15
5
Obchodný Manager
Ahojte, hľadám managera pre rozbehnutie obchodných aktivít. Nejde úplne o MLM skôr o vytvorenie obchodnej siete na predaj produktu do firiem. Sieť bude mať iba pár ľudí ale chcem tých najlepších. Odmeňovanie je provízne s veľmi... Otvor fórum »
9. 1. 2014 11:53
15
Ak dovolíte vrátim sa na chvíľu k jednej svojej minulej téme
Budú to pomaly dva mesiace čo som prerušil kontakt s človekom ktorý ma len využíval pre svoje vlastné blaho. Čo sa mi ale prihodilo. Pred troma dňami ma ten človek dal pozdraviť cez jedného svojho kamaráta. Ako... Otvor fórum »
9. 1. 2014 09:56
32
Cestovanie v čase
Stroj času nikdy neexistoval, neexistuje a ani nebude existovať. Pretože ak by niekedy existoval, už by sme o tom vedeli. Zaujímalo by ma čo si o tom myslite. Otvor fórum »
9. 1. 2014 08:28
2
Sekanie HD filmu v TV z NAS
Zdravím. Mám TV Philips 47PFL6097K/12 NAS ZYXEL NSA 325 v tom WD RED 2TB SATAIII 6Gb/s na nas beží twonky media server a switch Tp link TL-SG1005D 1gigabit tv je zo switchom spojená... Otvor fórum »
8. 1. 2014 23:16
35
Vztah na dialku,,. nazor?
zdravim... uz to tu bolo asi vela krat ale aj tak :D... cez prazdniny som sa zalubil do jedneho dievcata, ktore poznam prakticky odmalicka , lebo s fotrovcami chodime od nepamati na chatu na kysuce (samozrejme len ked... Otvor fórum »
8. 1. 2014 22:25
33
Prečo je Moskva na Slovenska nemoderná?
Teraz postavili v Moskve najvyšší mrakodrap ná svete vo výške 338m, ten londýnsky má 310m (druhý najväčší v Európe)..... Stávajú okolo neho ďalších niekoľko podobných a v noci je to fakt jak v niakom New Yorku tam jeden... Otvor fórum »
8. 1. 2014 21:54