Diskusie - 2037. stránka fóra
26
Metro Bratislava
Čo metro v Bratislave? Ma byť či nie ? Koľko liniek? Otvor fórum »
24. 6. 2014 12:59
16
THC v moci, zdravotna prehliadka
Caute, sedime tu s kamoskou a potrebuje ist na prehliadku pred brigadou. A budu jej brat moc. Chceme vediet ci jej tam nieco mozu takto bezne zistit. Nevieme ani , ci je to bezna prehliadka,... Otvor fórum »
24. 6. 2014 11:39
18
Vyber fakulty
Ahojte, je podla vas lepsia Ekonomicka fakulta na UMB alebo TUKE? (Odbor Financie, bankovnictvo a investovanie. ) Ake su podla vas ne/vyhody jednotlivych skol, pripadne ktore mesto je lepsie na studium (BB alebo KE). Pozeral som... Otvor fórum »
24. 6. 2014 11:36
15
Snowboarding
Ahojte..poznáte nejákého lektora na SVK najlepšie v BA kde by sa dalo naučiť snowboardovať... ? Alebo proste ako ste sa to naučili vy? Otvor fórum »
24. 6. 2014 10:17
34
Dávate najavo svoje emócie?
Jeden clovek mi povedal, ze by som mala davat najavo svoje emocie, lebo vraj na mne nikdy nie je vidiet ked som smutna a vsetko drzim v sebe :P .. ale ja to povazujem za slabost.. ako ste... Otvor fórum »
24. 6. 2014 09:41
28
Ako privolať menštruáciu?
Áno, pre niekoho možno divná téma, chlapi zavrite si oči teda. Potrebujem nejaké vyskúšané rady. Otvor fórum »
24. 6. 2014 09:31
16
Je to divné?
Na základke som mal dvoch dobrých kamarátov a dve dobré kamarátky. Ked som nastúpil na strednu tak som akosi nemohol najst rec s nikym ale po case som si zacal rozumiet s dievcatami (hlavne s 1 skupinkou), ... Otvor fórum »
24. 6. 2014 08:47Skúsenosti Enlap
Dobrý deň, toto leto idem na jazykový kurz cez Enlap a zaujíma ma ak niekto už od nich bol, tak aké ma skúsenosti, ako bol spokojný s ubytovaním prip. s hosťovskou rodinou, školou atď. Otvor fórum »
24. 6. 2014 08:28
64
Vysokoškoláci (či absolventi) ako ste boli finančne zabezpečení pri nástupe na VŠ a ako ste potom vychádzali s peniazmi?
Myslím to napríklad tak, že či ste v lete trebárs brigádovali, aby ste nakopili nejaké peniaze na VŠ, alebo vám trebárs rodičia dali nejaké peniaze na "štart" (je zrejné, že ma teda viac zaujímajú ľudia, ... Otvor fórum »
24. 6. 2014 00:09
3
Elmex Gél
Otázka pre používateľov: Po použití EG si vyplachujete ústa vodou alebo EG len vypľujete ? Otvor fórum »
23. 6. 2014 23:58
12
Strach
Skúste definovat strach, co pre vas znamená. Je podstatny vo vasom zivote? vskutku vsetko co vas napadne k tejto téme. dakujem za vyjadrenia :-) Otvor fórum »
23. 6. 2014 22:55
4
Poraďte film ; D
Poznáte nejaký film, ktorý je podobný filmu Finding Neverland? Ak hej, tak aký? ď :D Otvor fórum »
23. 6. 2014 21:54
23
Vzťah
Otázka: Chalani: Keby s vami dievča chcelo byť(frajerka, priateľka), ale vám by sa moc nechcelo tárať po meste, na zmrzku a chceli by ste mať pohodlie doma, ostali by ste s ňou ak by ona... Otvor fórum »
23. 6. 2014 21:46
3
FAJ EUBA
Ahojte. Je tu niekto, kto študuje na fakulte aplikovaných jazykov na ekonomickej univerzite? Chcela by som sa spýtať, že ako to tam zvládate, pretože sa rozhodujem kam ísť na VŠ a vážne neviem. Otvor fórum »
23. 6. 2014 21:44
7