Ja nikdy nic neplanujem, zijem zo dna na den a uvidim cim ma zivot prekvapi. Pretoze vzdy ked som nieco v minulosti planoval, tak nikdy to nedopadlo podla mojich predstav a potom som bol smutny a sklamany.
@patrixo@2 Ale myslim aj jednoduche plany ktore prinasa zivot. Pocitas s tym, ze s priatelkou budete naveky a potom pride rozchod. Alebo planujes nejaku rodinnu oslavu a naraz ti niekto ohlasi, ze sa nemoze dostavit. Alebo planujes rodinnu dovolenku, niekto ochorie a vsetko padne.
nvm ci tie moje plány boli az tal zlé,
ale miesto rozních delegácí a priam exkurzií z firiem a podnikov, a rozních spojok a známostí od multi-milionárskych rodín, a miliardárskích klanov, ma navstevuje akurát tak..
a miesto vytvorenia si goodwill, "dobrého jména", si ma tusím vsetci furt mylia s nejakym ..nerádom, tiez místním podivínom, co tu stváral rozne excesy, im tu, VRAJ, zevraj, sposoboval rozne skody, a zle a naprieky a robil..
(..tak sa teraz mstia na mne, a mna takto, dodatocne, 'trestajú' za nejaké, údajné alebo skutocné, vytrznosti toho vytecníka
@lytaryta@5 Je to frustrujuce samozrejme ked ti prisudzuju nieco s cim nemas nic spolocne. Najhorsie ked dohady inych ovplyvnuju to ako nas skutocne vnimaju. Najlepsie je sustredit sa na svoje plany a nato co robis ty, tie za teba nakoniec hovoria viac ako klebety
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale miesto rozních delegácí a priam exkurzií z firiem a podnikov, a rozních spojok a známostí od multi-milionárskych rodín, a miliardárskích klanov, ma navstevuje akurát tak..
a miesto vytvorenia si goodwill, "dobrého jména", si ma tusím vsetci furt mylia s nejakym ..nerádom, tiez místním podivínom, co tu stváral rozne excesy, im tu, VRAJ, zevraj, sposoboval rozne skody, a zle a naprieky a robil..
(..tak sa teraz mstia na mne, a mna takto, dodatocne, 'trestajú' za nejaké, údajné alebo skutocné, vytrznosti toho vytecníka