Ja nikdy nic neplanujem, zijem zo dna na den a uvidim cim ma zivot prekvapi. Pretoze vzdy ked som nieco v minulosti planoval, tak nikdy to nedopadlo podla mojich predstav a potom som bol smutny a sklamany.
@patrixo@2 Ale myslim aj jednoduche plany ktore prinasa zivot. Pocitas s tym, ze s priatelkou budete naveky a potom pride rozchod. Alebo planujes nejaku rodinnu oslavu a naraz ti niekto ohlasi, ze sa nemoze dostavit. Alebo planujes rodinnu dovolenku, niekto ochorie a vsetko padne.
nvm ci tie moje plány boli az tal zlé,
ale miesto rozních delegácí a priam exkurzií z firiem a podnikov, a rozních spojok a známostí od multi-milionárskych rodín, a miliardárskích klanov, ma navstevuje akurát tak..
a miesto vytvorenia si goodwill, "dobrého jména", si ma tusím vsetci furt mylia s nejakym ..nerádom, tiez místním podivínom, co tu stváral rozne excesy, im tu, VRAJ, zevraj, sposoboval rozne skody, a zle a naprieky a robil..
(..tak sa teraz mstia na mne, a mna takto, dodatocne, 'trestajú' za nejaké, údajné alebo skutocné, vytrznosti toho vytecníka
@lytaryta@5 Je to frustrujuce samozrejme ked ti prisudzuju nieco s cim nemas nic spolocne. Najhorsie ked dohady inych ovplyvnuju to ako nas skutocne vnimaju. Najlepsie je sustredit sa na svoje plany a nato co robis ty, tie za teba nakoniec hovoria viac ako klebety
Ja si komplet všetko vždy plánujem, ale nikdy mi to podľa planu nevychádza, takze absolútne všetko musím vždy zachraňovať spontánne ale nevadi, život je aj napriek tomu super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale miesto rozních delegácí a priam exkurzií z firiem a podnikov, a rozních spojok a známostí od multi-milionárskych rodín, a miliardárskích klanov, ma navstevuje akurát tak..
a miesto vytvorenia si goodwill, "dobrého jména", si ma tusím vsetci furt mylia s nejakym ..nerádom, tiez místním podivínom, co tu stváral rozne excesy, im tu, VRAJ, zevraj, sposoboval rozne skody, a zle a naprieky a robil..
(..tak sa teraz mstia na mne, a mna takto, dodatocne, 'trestajú' za nejaké, údajné alebo skutocné, vytrznosti toho vytecníka