Diskusie - 2031. stránka fóra
TU(predškolská a elem. pedagogika) - UKF(riadenie kultúry a turizmu)
Nájde sa niekto kto tam ide študovať? :) Otvor fórum »
26. 6. 2014 19:24
3
Bolesť zápästia na ľavej ruke.
Dobrý deň. V Sobotu poobede som začal cítiť slabosť v ľavom zápästi, keď som niečo chytil do ruky tak som cítil akoby som to nemohol uniesť, stačíl aj napríklad prázdny pohár. Asi po hodine sa mi... Otvor fórum »
26. 6. 2014 19:21
17
Ubytovanie, privát BA Staré Mesto
Ahojte neviete o nejakom byte v BA-Staré mesto niekde na obchodnej ulici alebo blizučko nej na prenájom? Respektíve niekde medzi STU FEI a STU FCHPT . Hladám si s priatelom nejakú izbu od septembra kedže tam začíname študovať. Otvor fórum »
26. 6. 2014 19:02
7
UKF-Ais, ako zistím, či už zaevidovali na študijnommoje výkazy ?
ahojte, prosím vás, ako zistím v tomto skvelom systéme, či na študijnom už zaevidovali moje výkazy a či je všetko s nimi OK?lebo nebola som tam osobne, len to bolo im sprostredkované. a tam mi to nedvíhajú. V... Otvor fórum »
26. 6. 2014 19:00
10
Ako sa pripojiť na zablokovanú wifi?
Zdravím. Chcem sa spýtať neviete náhodou ako sa dá pripojiť na blokovanú wifi alebo poprípadne ako prelomiť wifi cez mobil Htc wildfire s a510e. Za radu vopred ďakujem. Otvor fórum »
26. 6. 2014 18:57
11
EUBA - je ťažké sa tam dostať?
Nazdar, skôr ako ma hned vsetci napadnete, nakričíte, podupete, že zas niekto pridáva EUBA forum tak radsej citajte a poradte. Ak ta to nezaujima tak ignoruj toto forko, ak mi chces ozaj poradit alebo... Otvor fórum »
26. 6. 2014 18:42
3
Vlasy
Myslíte žeby sa mi hodila velmi kriklavá červená farba vlasov rozhodujem sa neviem či si ju mám dať ? Otvor fórum »
26. 6. 2014 18:39
6
Ako zosynchronizovať e-maily
Ahojte, neviem či poznáte appku na android Solmail. Zapáčila sa mi, pretože si v nej viem kontrolovať naraz dva (aj viac ) emailových účtov. Chodia mi upozornenia na emaily a nemusím sa z jedného odhlásiť aby... Otvor fórum »
26. 6. 2014 17:20
6
Študenti, resp. neštudenti
Mám otázočku na tých, ktorých nezobrali na výšku (a budú skúšať až na ďalší rok), popr. na tých, ktorí s tým sä nejako oboznámení. Treba sa hlásiť na úrad práce, keď nie je vybavená brigáda počas roka, alebo nie? Otvor fórum »
26. 6. 2014 17:08
1
T. B. I. s. r. o. www.tbi..
Neviem či to tu patrí ale aj takto chcem poukázať na nekalé praktiky v podnikaní....TBI je stavebná firma, u ktorej sme mali problémy s vyplatením za vykonanú prácu... (konkrétne zateplenie budovy)....prvé dve, tri faktúry v poriadku a potom... Otvor fórum »
26. 6. 2014 16:59
19
Odchod zo školy
Ahojte, zaujímal by ma váš názor na moju situáciu: som študentom 2. ročníka sociológie na UK a rozhodol som sa že so štúdiom končím. Odbor ma absolútne nebavil ani v ňom nevidím uplatnenie a kedže... Otvor fórum »
26. 6. 2014 16:28
43
Blízkosť smrti
Zažil si situáciu, kedy si sa druhýkrát narodil a stačilo máličko a už by si nebol medzi nami? Napr. mňa prepadli s nožom a mohlo sa stať hocičo. Na skalách som sa pošmykol a hrubší konár ktorého... Otvor fórum »
26. 6. 2014 15:20TU pedagogická fakulta
Chystá sa niekto na učiteľstvo anglina-slovina? :) Otvor fórum »
26. 6. 2014 14:51
6
Prihlásenie na ubytovanie
Je tu ešte niekto kto ide na Matfyz UK a prišli mu už všetky papiere ohľadom ubytovania, preukazu atď? Mne prišlo dnes, ale keď som sa na internete chcela prihlásiť na ubytovanie, musela som najprv potvrdiť e-mail,... Otvor fórum »
26. 6. 2014 14:48
23
Kolko ludi ma rad
26. 6. 2014 14:01
8
UCM
Ahojtee :) Chcem si podat prihlasku na UCM, konkretne asi na POLITOLOGIU, ale som neni rozhodnta... no a zaujimalo by ma, ake predmety politologia obsahuje? A celkovo, ci je to tazke studovat politologiu, alebo sa to... Otvor fórum »
26. 6. 2014 13:58
- vzťah
Hlasuj »