Nazdar, skôr ako ma hned vsetci napadnete, nakričíte, podupete, že zas niekto pridáva EUBA forum tak radsej citajte a poradte. Ak ta to nezaujima tak ignoruj toto forko, ak mi chces ozaj poradit alebo napisat tvoju skusenost tak budem rad.
ta anglictina je tam odborná, čiže ekonomika po anglicky a na ekonomike a práve je aj občianska a angličtina, ale čo poznám ludí čo sa tam hlásili tak sa tam všetci dostali
Nie je ťažké sa tam dostať.
Ja som sa matiku neučila vôbec a mala som z nej 80 bodov (ale zas, matiku celkom viem), podľa mňa tam matika bola dosť primitívna a určite sa aspoň na polovicu bodov dala dať. Ak si nie si istý, tak si pozri pár príkladov z tej ich zbierky.
Anglina bola gramaticky ľahká, no treba si naštudovať tie slovíčka. Ja som sa slovíčka učila zo zbierky, aby som mala prehľad, no na test mi šupli iné. Ale gramatika je taká B1.
A z eko ak nemáš problém, tak je to super. Tie otázky boli ľahké, na to, že som sa to učila 3 dni a predtým som teóriu eko nikdy nevidela, tak sa mi to zdalo easy.
A berú aj ľudí, ktorí nenapíšu na 150 bodov, na odvolanie ťa zoberú isto, keď nebudeš mať nejakých 90 bodov, ofc.
@mm97 spájanie slov s významami/synonymami 10 slov a viac možností. su tam ekonnomické výrazy ako corruption, bill, payment a také somarinky...a potom nejaké frázové slovesá. nie je to ťažké
anglina je mega lahka, z eko je vsetko z tej knihy, ktoru si kup u nich na skole a matiku ked nevies, natipujes aspon par bodikov
dejepisa noska su ale mega tazke, nespoliehaj sa, ze to das .. mas 3 odpovede ku kazdej otazke a iba ak vdas setky tri spravne, dostanes 4 body .. cize staci, aby si v kazdej otazke z tych 25tich dal jedinu odpoved zle a mas 0/10
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ja som sa matiku neučila vôbec a mala som z nej 80 bodov (ale zas, matiku celkom viem), podľa mňa tam matika bola dosť primitívna a určite sa aspoň na polovicu bodov dala dať. Ak si nie si istý, tak si pozri pár príkladov z tej ich zbierky.
Anglina bola gramaticky ľahká, no treba si naštudovať tie slovíčka. Ja som sa slovíčka učila zo zbierky, aby som mala prehľad, no na test mi šupli iné. Ale gramatika je taká B1.
A z eko ak nemáš problém, tak je to super. Tie otázky boli ľahké, na to, že som sa to učila 3 dni a predtým som teóriu eko nikdy nevidela, tak sa mi to zdalo easy.
A berú aj ľudí, ktorí nenapíšu na 150 bodov, na odvolanie ťa zoberú isto, keď nebudeš mať nejakých 90 bodov, ofc.
dejepisa noska su ale mega tazke, nespoliehaj sa, ze to das .. mas 3 odpovede ku kazdej otazke a iba ak vdas setky tri spravne, dostanes 4 body .. cize staci, aby si v kazdej otazke z tych 25tich dal jedinu odpoved zle a mas 0/10