Diskusie - 2026. stránka fóra
2
Paleta očných tieňov
Ahojte baby, potrebujem radu, kde sa dá kúpiť velká paleta očných tieňov, okrem internetu, v daakej drogérií alebo iných obchodoch? najmenej 40 odtienová paletka ??? Otvor fórum »
29. 6. 2014 12:03
16
6
Windows office
oplatí sa ho podľa vás kúpiť? :) do nového ntb.... prípadne ktorá je vaša najobľúbenejšia, kde ste ju kúpili a za koľko :D ďakujem ... Otvor fórum »
29. 6. 2014 11:27
13
Kde sa dať v BA ostrihať??
Ahojte. Túto tému venujem babám, pretože predsa len strihanie dievčenských dlhých vlasov je úplne odlišný level a ja neplánujem ísť na ježka ; ) Neviem či máte niektorá podobný problém... No ja mám trochu nedôveru ku kaderníkom/kaderníčkam,... Otvor fórum »
29. 6. 2014 11:25
10
13
Tip na hru
Ahojte ludkovia :) Chcela by som nejaku dobru radu, tip, na hru, ktora je dobra, akcna a zaroven nie taka narocna a sla by aj na mojom noťasi, ktory nema hernu graficku :) Hry co... Otvor fórum »
29. 6. 2014 11:17
3
Odbor vodne stavby na ing. stupni
Ahojte..chcem sa opytat par veci ohladom toho odboru na stu v blave ... je to narocny na ing. Stupni? Su tam tazke predmety? Resp. Tazky je napr hate a vodne cesty alebo hydraulika podzemnych vod? Vela vypoctov tam... Otvor fórum »
29. 6. 2014 10:33
7
Dar na svadbu
poradte mi prosím niečo originálne, čo by som mohla dať sestre na svadbu... nechcem sa jej pýtať, lebo chcem, aby mala prekvapenie, ktoré ju aj poteší Otvor fórum »
29. 6. 2014 10:32
7
Eveline - nechty
Čaute kočky :P stále mávam problémy s poškodenými, slabými nechtami :( môj najväčší problém je najmä to že sa mi necht akoby odlupoval po vrstvách , potom je mäkký a zlomí sa :( už som skúšala milión prípravkov... Otvor fórum »
29. 6. 2014 10:20
4
3
Upchata nosná dierka pri spánku
Trvá to už asi pol roka. ako náhle si večer lahnem do postele tak sa mi automaticky upchá jedna nosná dierka a celú noc dýcham len jednou... poradí mi niekto ? :) Otvor fórum »
29. 6. 2014 08:21
36
Idealny cas
ahojte birdzaci kedy je podla vas najlepsi cas aby sa dieta odstahovalo od svojich rodicov? /je pre vas rozhodujuce AJ pohlavie?/ /kolko rokov by mala dana osoba mat?/ /popripade pri akej zivotnej... Otvor fórum »
29. 6. 2014 00:01
6
Happy Tree Friends
Hladam jednu časť HTF kde sa tá čo má fobiu zo špiny (myslím že je to tá modrá z voňavým stromčekom okolo krku-Petúnia) zašpiní tak že to nejde dole. Tak to zošúpe spolu z kožou škrabkou na zemiaky :D... Otvor fórum »
28. 6. 2014 22:14
9
Pomoc-hudba-gitara
Ahojte, zacinam s gitarou a velmi by som bola vdacna, ak by mi vedel niekto pomoct. Kamarat ked hra na gitare, vzdy si da nejaku toninu, v akej bude hrat. Potom hra bud... Otvor fórum »
28. 6. 2014 22:11Logopedicka michalovce
poznáte nejakú dobrú logopedicku v michalovciach? alebo nejaké skúsenosti? Otvor fórum »
28. 6. 2014 21:59
7
Vybíjanie baterky v mobile
Prečo, ked si telefon nestihnem nabiť na 100% ale len na 40 alebo 60 tak sa mi behom pár hodín vybije na 4% a to s ním nič nerobím :/ mám samsung galaxy s3mini ... ... Otvor fórum »
28. 6. 2014 21:43
- CoolerMaster
Hlasuj »