Diskusie - 2023. stránka fóra
7
Notebook
Aké notebooky sú v kurze? prosím navrhnite nejaké modely, nevyzná sa v tom. dakujem Otvor fórum »
30. 6. 2014 11:10
3
Fyzioterapia Trenčín/Piešťany
Ahojte, chystám sa študovať fyzioterapiu, len sa neviem rozhodnúť, či je lepšie ísť do Trenčína alebo do Piešťan. Vedeli by ste mi poradiť? Chcela by som hlavne vedieť ako sú na tom s praxou a či... Otvor fórum »
30. 6. 2014 10:52
5
Prírodovedecká fakulta UK BA
Ahojte, chcela by som sa opytat, ci niekto z vas nenavstevuje tuto skolu?premyslam o tom, ze by som tam chcela aj ja chodit, ale neviem sa rozhodnut.... Tento rok sa mi nepodarili prijimacky na Univerzite Komenského v Bratislave(medicina/ a... Otvor fórum »
30. 6. 2014 10:20
5
Hovorené slovo do mp3 prehrávača
Zvyknete počúvať cez slúchatká okrem hudby aj nejaké záznamy rozhovorov? Napr. nahrané relácie z rádia/tv, diskusie, prednášky, humoristov, podcasty, kurz cudzieho jazyka, záznam hlasu vašich blízkych, niečo opakovane počúvateľné? Čo? Či? Otvor fórum »
30. 6. 2014 10:15
7
Hladam :(
ahojte uz strasne dlho hladam pesnicku z reklamy. bola to pesnicka ktora chodila uz davnejsie v reklame na nejaku sracku od Orange, urcite v nej hrala jedna baba vo videoklipe uz neviem... Otvor fórum »
30. 6. 2014 10:06
7
Ebook na stiahnutie
Potrebujem nejaku stranku kde sa daju zdarma stahovať cele filmy po slovensky alebo po česky v pdf formate alebo e book ( napr. nejaky anglicky spisovatel napisal knihu ale je preložena do slovenčiny).... aby tam boli take novsie knihy a... Otvor fórum »
30. 6. 2014 09:15
6
Piercing, hrubsia ihla
Ahojte, sice uz pozde, ale mam otazku ohladon piercingu dole v pere... nevadi ked je ihla 1, 6 mm a piercing len 1, 2 mm ? ja som si sama tak prepichovala v pere, a teraz rozmyslam... Otvor fórum »
30. 6. 2014 09:04
3
Hladam podobne filmy:
zdravim, hladam filmy podobne filmy ako napr. : intouchables, vlk z wallstreet, alebo warrior a vobec ma uz nenapada nic dobre... tak skuste si predstavit co hladam :D Otvor fórum »
30. 6. 2014 05:07
29
Optimal - začínam s rapom
https://www. youtube. com/watch?v=7WDm8J7-phQ Pozrite a ohodnotte :) začínam s rapom chcel by som počuť váš názor beriem všetko :) . priravujem album mixtape Som vďačný a cením každý názor/radu.. Pozrite aj ďalšie video na... Otvor fórum »
29. 6. 2014 23:13
38
Má niekto problém "odmilovať sa" ?
Keď sa vzťah ukončil za určitých okolností, mali ste problém , alebo cítili ste že síce sa vám niekto ďaľší páči (alebo aj viaceri/é) , ale nemilujete ho alebo nedokážete ho mať tak radi/y ako ste mali radi/y... Otvor fórum »
29. 6. 2014 22:30
42
Facka,,.
o facke je známe že je dosť ponižujúca.. hlavne ak je to na verejnosti, a od ženy..dostali ste už niekedy facku? ak áno začo a ako ste reagovali :) Otvor fórum »
29. 6. 2014 22:27
1
Seriál- Sexi špinavé prachy
Ahojte, neviete niekto kde by som si mohla pozrieť alebo stiahnuť seriál sexi špinavé prachy/dirty sexi money ?? Otvor fórum »
29. 6. 2014 22:04
16
Odstranenie znamienka
Ahoj chcel by som si dať odstrániť znamienko. Mam 15 a neviem či by mi ho odstránili v mojom veku, totižto otec tvrdí že nie. Otvor fórum »
29. 6. 2014 22:04
9
ISIC zľava
Ak idem vlakom z Bratislavy do Prahy platí či neplatí mi študentská zľava ? Preto že keď mi tetka na železnici povedala že platí iba v rámci slovenska prišlo mi to divné kedže to má byť "international student identity card"... Otvor fórum »
29. 6. 2014 21:56Brigáda v Belgicku, Brusel, Mechelen
caute, prosim vas chcela by som sa popytat ak nahodou niekto mate skusenosti s pracou v Belgicku, ci sa da najst nejaka manualna brigadka cez leto . . len tak obchadzanim po podnikoch, alebo ci nemate... Otvor fórum »
29. 6. 2014 21:52
2
Voňavky :D
Ahojte, poraďte nejakú voňavku, ktorá dlho vonia a nie je moc drahá :) a ak by sa dalo, tak aj obchod kde ste ju kúpili :) Otvor fórum »
29. 6. 2014 21:26