Diskusie - 2021. stránka fóra
7
S kým budem spolužiačka ? :)
Ahojte, chcem sa spýtať kto ide teraz do prvého ročníka na SSOŠ Via Humana do Skalice a na aký odbor? Poprípade kto bude na intráku? :) Otvor fórum »
1. 7. 2014 13:02
18
Orgazmus
V poslednom čase pri súloži a orálnom sexe nedokážem dosiahnuť orgazmus ani po pol hodine, je to normálne???šibe mi z toho, že nedokážem dosiahnuť vyvrcholenie, poradte mi prosím, ale objektívne a ku téme prosím. Vdaka :-S Otvor fórum »
1. 7. 2014 12:30
20
STU - BIOPOT
ahojte :) viem, že diskusia s touto témou je všade, no nikde som nenašla, či s biotechnológiami bude dostatočné uplatnenie, čo myslíte? Otvor fórum »
1. 7. 2014 12:26Prijímačky LFUK
predám podklady na prijimačky na LF UK aj vypracované príklady :) ak by mal niekto záujem píšte TS :) Otvor fórum »
1. 7. 2014 11:35
3
Hlboke pesničky
Nejake pesničky ktore nemaju vysoke tony ale take stredne albo aj nižsie tony? :) Otvor fórum »
1. 7. 2014 11:13
29
Koľko?
Zaujíma ma, že koľko ste najviac dostali (za hodinu) za nejakú Brigádu :D Kde a čo ste robili? :D Otvor fórum »
1. 7. 2014 11:12
16
Brigáda v McDonalds
Brigádovali ste v McDonalde? Ako prebiehal pohovor? Kam najďalej ste sa dostali? A brigádovali ste konkrétne napr. v Auparku, Avione či Eurovea? Podeľte sa so svojimi skúsenosťami, nech si to ešte môžem rozmyslieť :D Otvor fórum »
1. 7. 2014 11:05
7
ID číslo
čaute, ak je tu niekto kto sa hlásil na filozofickú na komenského, tak odkiaľ ste mali to ID číslo ? ja som prijimačky nemala, a to ID číslo neviem nikde nájsť. fňuk. Otvor fórum »
1. 7. 2014 10:50
10
Používate spotify?
Ako počúvate hudbu? Cez streamovacie služby ako spotify, deezer alebo youtube, či sťahujete a počúvate cez iTunes, kupujete cd? Otvor fórum »
1. 7. 2014 10:42
9
FCHPT AIM vs CHEMAT
Ahojte, potrebovala by som vedieť ktorý z odborov (AIM alebo CHEMAT) je lepší - čo sa týka výučujúcich, uplatnenia a pod, a ktorý z nich je ťažší ? Proste ktorý by ste mi odporučili ? ... Otvor fórum »
1. 7. 2014 10:29
5
Gitara cez PC
vie niekto ako tvorit alebo nahravat hudbu na gitare na PC... nejake programy alebo niečo .. diky Otvor fórum »
30. 6. 2014 23:10
14
VS studium Cechy/slovensko
V pripade ze si studoval na slovensku 3 roky a ukoncil si bakalarske studium statnou skuskou, platis si dalsie studium v cechach ako prekrocenie standardnej doby studia ak ides zasa od zaciatku, t. j. od prveho rocnika?viem... Otvor fórum »
30. 6. 2014 23:05
13
Cesta po Európe!
Ahoj hľadám niekoho na cesty po Európe, mám rada spontánnosť preto to je takto na rýchlo! Ak je niekto kto sa chce pridať budem rada. Mám chuť navštíviť najznámejšie a najkrajšie mestá, pláže čo najlacnejšie :) ozvi... Otvor fórum »
30. 6. 2014 22:55Pedagogická fakulta Truni
Kto tento rok nastupuje na pedagogickú fakultu? Konkrétne odbor učiteľstvo biológia-matematika. Otvor fórum »
30. 6. 2014 22:49
2
Študijné
Neviete prosím na akej adrese má študijné oddelenie pedagogické fakulta UK? Viem že si to stačí vyhľadať na ich stránke ale mne tú stránku nechce zobraziť... proste mi nejde... :-/ Prosím mohol by mi to niekto nájsť? Ďakujem... Otvor fórum »
30. 6. 2014 22:38