Ahojte,chcela by som sa opytat,ci niekto z vas nenavstevuje tuto skolu?premyslam o tom,ze by som tam chcela aj ja chodit,ale neviem sa rozhodnut....
Tento rok sa mi nepodarili prijimacky na Univerzite Komenského v Bratislave(medicina/ a neviem ci mam osta
navštevujem tú školu, mne sa zdá dosť náročná ... možno to je aj preto, že sa vôbec neučím ... profesori - niektorí sú fajn, iní by tam nemali čo robiť, s ich prístupom ... radil by som aby si tam išla a skúsila ten 1 rok, aspoň toľko toho nezabudneš za ten rok
Choď na rok na Prif, budeš mať čas učiť sa aj na prijímačky na medicínu popri tom (osobne si myslím, že je to lepšie než byť len doma).
Je to v pohode až na pár predmetov. V prváku je chémia viac-menej od základov - organická aj anorganická, biológia bunky - to sa ti zíde; zoológia, etológia, ekológia, mikrobiológia a virológia - aj toto ti prospeje, antropológia - na cvikách sa dosť dopodrobna preberá anatómia lebky, aj ďalšie kosti a trochu svaly, na prednáškach embryológia a aj evolúcia človeka.
Ja som teraz v 1. Mgr na genetike, pokojne sa opýtaj, keby niečo
Prif, to su vacsinou ludia, co sa nedostali na medicinu tiez som tam chodila jeden rok, popri tom som sa ucila na prijimacky a potom som odisla, ostat by som tam nechcela veru
Ja som tam tiez studovala biologiu, ale nejak ma to studium nenaplnalo,kedze mojim snom bola medicina. Tak som tam pobudla a teraz od setembra idem na LF. A radila by som ti ist tam, aj napriek tomu, ze ak by si sa rozhodla ist o rok znovu na LF a vyslo by to,doplacala by si to skolne za rok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Je to v pohode až na pár predmetov. V prváku je chémia viac-menej od základov - organická aj anorganická, biológia bunky - to sa ti zíde; zoológia, etológia, ekológia, mikrobiológia a virológia - aj toto ti prospeje, antropológia - na cvikách sa dosť dopodrobna preberá anatómia lebky, aj ďalšie kosti a trochu svaly, na prednáškach embryológia a aj evolúcia človeka.
Ja som teraz v 1. Mgr na genetike, pokojne sa opýtaj, keby niečo