Ahojte, chystám sa študovať fyzioterapiu, len sa neviem rozhodnúť, či je lepšie ísť do Trenčína alebo do Piešťan. Vedeli by ste mi poradiť? Chcela by som hlavne vedieť ako sú na tom s praxou a či je fakulta ústretová pokiaľ by som chcela odísť študovať na
Ja som este na strednej a tiez by som chcel ist za fyzioterapeuta a podla mna najlepsie mas ist do presova . tam je lepsia ako v piestanoch a trencine , no ak si chces vybrat iba medzi tymito dvoma tak radsej piestany . tam je aj moj kamarat a hovory ze sice je to lahka skola nie moc kvalitna ale da sa to vystudovat v pohode aj uplatnit , iba z trojrocnym bakalarom ale da sa . preto ja sa rozhodujem medzi presovom lebo tam je ak chces 5 rocna magister a v trencine a piestanoch je iba bakalar . tak ci tak do trencina nechod , tam je horsia ako v piestanoch
@jealous jeden spoluziak teraz koncil v 92101 a 4 pred rokom v Trencine ... obe skoly su v pohodke zvladnutelne ... vsetci uz pracuju .... dakedy by som este povedal, ze tie skoly nemaju uroven .. ale casom sa na veci pozeram inac ... akurat toto jak ti pise kolega, v trencine sa mgr studovat neda a v piestanoch asi tiez ne ... cize, budes sa potom musiet "stahovat"
Ďakujem Prešov som zvažovala, ale sú tam telesné testy, čo by vo všeobecnosti nebol problém, ale to plávanie v bazéne na čas je pre mňa horor, takže pochybujem, že by som to spravila. A čo sa týka Mgr. plánujem buď externe alebo odísť do zahraničia a dorobiť si školu tam pokiaľ by sa podarilo ta aj Phd. ale to je zatiaľ len plán môže sa všeličo ešte zmeniť. V každom prípade to "sťahovanie" by mi nevadilo aspoň bude viac známych a viac kontaktov. A tiež by som rada vedela akí sú tam profesori, či prídu odučia čo treba a odídu, alebo sa dá porozprávať aj nad rámec učiva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty