Diskusie - 1930. stránka fóra
21
Pesničky, ktoré nakopnú
Ľudia, nejaké songy, ktoré nakopnú pri cvičení, resp. ktoré počúvate? Hoďte linky. Otvor fórum »
6. 8. 2014 12:43
16
Spoj v Martine
Martinčania! Prosím Vás Súrne! Dnes idem do Martina za kamošom, a neviem sa orientovať vo Vašich spojoch, prosím poradťe mi ako sa dostanem zo ŽST Martin na ul. Volgogradská č. 5. Ďakujem Otvor fórum »
6. 8. 2014 12:29
1
Vyroba a predaj oblecenia s tematikou pc hier, filmov, hudby,,
Neviete do akej miery to spadá pod autorské práva a treba povolenie? Povedzme napr. nejaký screen z hry spracovaný do artworku - vyrobím ho ja ale tematiku vymyslel v podstate niekto iný a neviem do akej miery je to... Otvor fórum »
6. 8. 2014 11:30
11
Aký budúci štátoprávny pomer Slovenska si dokážete predstaviť?
- Ako integrálnej súčasti Ruskej ríše
- Ako protektorátu Ruskej ríše
- Ako politického, vojenského a hospodárskeho spojenca Ruskej ríše
Ďalšie možnosti »
6. 8. 2014 11:09- Ako protektorátu Ruskej ríše
- Ako politického, vojenského a hospodárskeho spojenca Ruskej ríše
Ďalšie možnosti »
6
Stránka na pozeranie/sťahovanie seriálov zdarma
Viete mi poradiť prosím nejakú stránku, kde viem pozerať seriál Sex v meste, resp. kde viem stiahnuť všetky série? Na uloz. to to nie je .. Ďakujem :) Otvor fórum »
6. 8. 2014 10:51
1
Má niekto skúsenosti so štúdiom muzikálového herectva?
Zdravím, chcela by som sa Vás pekne opýtať, študuje alebo študoval niekto na VŠ odbor muzikálové herectvo? Či už v Česku alebo na Slovensku? Veľmi by som bola vďačná za aké tie rady ohľadom prijímačiek, štúdia alebo... Otvor fórum »
6. 8. 2014 10:23Nadväzujúce magisterské štúdium MU
Ahojte je tu niekto taký kto išiel na MU na nadväzujúce magisterské štúdium konkrétne na psychológiu? Chcela by som vedieť aká bola náročnosť prijímačiek a aká je šanca dostať sa tam :D Otvor fórum »
6. 8. 2014 09:38
2
Archeológia
Ahojte, chcela by som sa spýtať či je tu niekto taký čo študoval archeológiu a vedel by mi odpovedať na pár otázok ohladne tohto :))) Chcela by som si totiž to podať prichlášku nakolko idem do maturitného ročníka :)... Otvor fórum »
6. 8. 2014 08:38
26
Nespavosť
ahojte, mám poslednou dobou velký problém s nespavosťou, nespím ani hodinu, celú noc bdiem a už ma to nebaví... neviem prečo to tak je mal som s tým už davno problemy a prešli a teraz su zase... Otvor fórum »
6. 8. 2014 07:12
7
Internet problém
Čaute mám taký problem včera som sa zobudil idem na pc a píše žiadny pristup na internet reštartnem router internet ide na takých 15-20min a zas spadne a píše bud obmedzené alebo žiadny prístup na internet a bud nesvieti na... Otvor fórum »
6. 8. 2014 01:18
81
Čo Vám chýba ?
Jednoduchá otázka: Čo Vám chýba najviac k tomu, aby ste boli štastný??? Otvor fórum »
6. 8. 2014 00:45
5
Vlasy :)
Ahojte chcela by som sa vás spýtať že či by sa mi hodili takéto vlasy ? :) https://www. google. sk/search?q=blond+melír&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=hFLhU_SqOcKr0QWVjID4BQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1067&bih=704#facrc=_&imgdii=_&imgrc=P_znlFStgmYP Otvor fórum »
6. 8. 2014 00:04
15
Internáty v BA
Čaute, nedostala som VŠ intrák a tak zháňam nejaký stredoškolský v BA... nemáte nejaké typy? Poslala som si žiadosti na: Intrák pri chemickej škole na Račianskej ulici, intrák na Trnavskej ceste, potom nejaký pri SOŠ, ... Otvor fórum »
5. 8. 2014 23:42
49
Čo máte (mali ste) na večeru?
Ja práve večeriam -kórejskú (extrémne štiplavú) vifonku K tomu židovský nekvasený chlieb maces A na druhé si dám japonské riasy... (neviem ako sa to volá sú tam len japonské... Otvor fórum »
5. 8. 2014 23:21