Diskusie - 1932. stránka fóra
16
Spoj v Martine
Martinčania! Prosím Vás Súrne! Dnes idem do Martina za kamošom, a neviem sa orientovať vo Vašich spojoch, prosím poradťe mi ako sa dostanem zo ŽST Martin na ul. Volgogradská č. 5. Ďakujem Otvor fórum »
6. 8. 2014 12:29
1
Vyroba a predaj oblecenia s tematikou pc hier, filmov, hudby,,
Neviete do akej miery to spadá pod autorské práva a treba povolenie? Povedzme napr. nejaký screen z hry spracovaný do artworku - vyrobím ho ja ale tematiku vymyslel v podstate niekto iný a neviem do akej miery je to... Otvor fórum »
6. 8. 2014 11:30
11
Aký budúci štátoprávny pomer Slovenska si dokážete predstaviť?
- Ako integrálnej súčasti Ruskej ríše
- Ako protektorátu Ruskej ríše
- Ako politického, vojenského a hospodárskeho spojenca Ruskej ríše
Ďalšie možnosti »
6. 8. 2014 11:09- Ako protektorátu Ruskej ríše
- Ako politického, vojenského a hospodárskeho spojenca Ruskej ríše
Ďalšie možnosti »
6
Stránka na pozeranie/sťahovanie seriálov zdarma
Viete mi poradiť prosím nejakú stránku, kde viem pozerať seriál Sex v meste, resp. kde viem stiahnuť všetky série? Na uloz. to to nie je .. Ďakujem :) Otvor fórum »
6. 8. 2014 10:51
1
Má niekto skúsenosti so štúdiom muzikálového herectva?
Zdravím, chcela by som sa Vás pekne opýtať, študuje alebo študoval niekto na VŠ odbor muzikálové herectvo? Či už v Česku alebo na Slovensku? Veľmi by som bola vďačná za aké tie rady ohľadom prijímačiek, štúdia alebo... Otvor fórum »
6. 8. 2014 10:23Nadväzujúce magisterské štúdium MU
Ahojte je tu niekto taký kto išiel na MU na nadväzujúce magisterské štúdium konkrétne na psychológiu? Chcela by som vedieť aká bola náročnosť prijímačiek a aká je šanca dostať sa tam :D Otvor fórum »
6. 8. 2014 09:38
2
Archeológia
Ahojte, chcela by som sa spýtať či je tu niekto taký čo študoval archeológiu a vedel by mi odpovedať na pár otázok ohladne tohto :))) Chcela by som si totiž to podať prichlášku nakolko idem do maturitného ročníka :)... Otvor fórum »
6. 8. 2014 08:38
26
Nespavosť
ahojte, mám poslednou dobou velký problém s nespavosťou, nespím ani hodinu, celú noc bdiem a už ma to nebaví... neviem prečo to tak je mal som s tým už davno problemy a prešli a teraz su zase... Otvor fórum »
6. 8. 2014 07:12
7
Internet problém
Čaute mám taký problem včera som sa zobudil idem na pc a píše žiadny pristup na internet reštartnem router internet ide na takých 15-20min a zas spadne a píše bud obmedzené alebo žiadny prístup na internet a bud nesvieti na... Otvor fórum »
6. 8. 2014 01:18
81
Čo Vám chýba ?
Jednoduchá otázka: Čo Vám chýba najviac k tomu, aby ste boli štastný??? Otvor fórum »
6. 8. 2014 00:45
5
Vlasy :)
Ahojte chcela by som sa vás spýtať že či by sa mi hodili takéto vlasy ? :) https://www. google. sk/search?q=blond+melír&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=hFLhU_SqOcKr0QWVjID4BQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1067&bih=704#facrc=_&imgdii=_&imgrc=P_znlFStgmYP Otvor fórum »
6. 8. 2014 00:04
15
Internáty v BA
Čaute, nedostala som VŠ intrák a tak zháňam nejaký stredoškolský v BA... nemáte nejaké typy? Poslala som si žiadosti na: Intrák pri chemickej škole na Račianskej ulici, intrák na Trnavskej ceste, potom nejaký pri SOŠ, ... Otvor fórum »
5. 8. 2014 23:42
49
Čo máte (mali ste) na večeru?
Ja práve večeriam -kórejskú (extrémne štiplavú) vifonku K tomu židovský nekvasený chlieb maces A na druhé si dám japonské riasy... (neviem ako sa to volá sú tam len japonské... Otvor fórum »
5. 8. 2014 23:21
8
Angličtina - Callanovou metódou
Ahojte, prosím vás mate niekto skúsenosti s touto formou učenia angličtiny?? ak áno, aké ?? ..... neviem sa totiž rozhodnúť či si mám vybrať všeobecný skupinový alebo individuálny kurz... avšak na nete som nášla túto metódu výučby len... Otvor fórum »
5. 8. 2014 23:12