Čo podľa vás znamená, ak vás niekto nazve "chujo"? Je to nejaká jemnejšia verzia od slova "chuj"? Alebo to má rovnakú váhu, ako zákl. tvar? Nazvala ma tak jedna slečna, s ktorou som pohádaný, pred jej mamou (povedala jej "to je on, to je ten chujo").
Proste mohla byť ticho a odignorovať ma, ale mala potrebu sa ozvať a nazvala ma takto a keďže mi nieje úplne ľahostajná, tak by ma zaujímalo, že čo tým sledovala a či ten tvar tej nadávky niečo znamená, lebo počul som to prvý raz 😄
Slovo chujo je všeobecné podstatné meno (mužský rod (životné) . Podľa ktorého vzoru sa skloňuje? Skloňovanie slova chujo je podľa vzoru chlap.
Slovo "chuj" je silne vulgárny výraz, ktorý sa používa v poľštine a v niektorých iných slovanských jazykoch. Má dva hlavné významy: vo svojom primárnom význame označuje mužský pohlavný orgán (penis) a v prenesenom význame sa používa ako vulgárna nadávka, podobne ako "kokot" alebo "čurák".
Viac detailov:
Primárny význam:
"Chuj" je hrubý a vulgárny výraz pre penis.
Vulgárny význam:
V prenesenom význame sa používa ako nadávka, často v spojení s inými vulgárnymi výrazmi ako "do chuju" (čo je ekvivalent českej frázy "do prdele").
Polský pôvod:
Slovo má svoj pôvod v poľštine, ale používa sa aj v iných slovanských jazykoch, vrátane češtiny a ruštiny.
Vulgárnosť:
Je dôležité si uvedomiť, že "chuj" je veľmi vulgárny výraz a jeho použitie by sa malo zvážiť s ohľadom na kontext a publikum, pre ktoré je určené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Slovo "chuj" je silne vulgárny výraz, ktorý sa používa v poľštine a v niektorých iných slovanských jazykoch. Má dva hlavné významy: vo svojom primárnom význame označuje mužský pohlavný orgán (penis) a v prenesenom význame sa používa ako vulgárna nadávka, podobne ako "kokot" alebo "čurák".
Viac detailov:
Primárny význam:
"Chuj" je hrubý a vulgárny výraz pre penis.
Vulgárny význam:
V prenesenom význame sa používa ako nadávka, často v spojení s inými vulgárnymi výrazmi ako "do chuju" (čo je ekvivalent českej frázy "do prdele").
Polský pôvod:
Slovo má svoj pôvod v poľštine, ale používa sa aj v iných slovanských jazykoch, vrátane češtiny a ruštiny.
Vulgárnosť:
Je dôležité si uvedomiť, že "chuj" je veľmi vulgárny výraz a jeho použitie by sa malo zvážiť s ohľadom na kontext a publikum, pre ktoré je určené.