@11monika11@10
ale no, vodu kazes a vino pijes, hlavna vec ze mi istí birdzaci povedali ze sa ti pacim, a ze ma takto hanis len preto lebo chces ma zaujat... tak co je na tom pravda ?
sa tu navázas, a "posmeskujes" tu nás vsetkích 5toch, ale ty sám ostávas v tieni, a ukrytu v závetrí, - ty tu nemás 1jedinú fotku, o svojej vlastnej ani nevravím
ani ziadny pic (okrem 1 screenshotu mobilu),
@lytaryta@25 ani odo mna ziadne necakaj. Brzdy eska je dno SK internetu a chodim tu ako do zoo sa pozerat na blaznov. A tiez sa tu chodim vysrat, tak ako aj ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale no, vodu kazes a vino pijes, hlavna vec ze mi istí birdzaci povedali ze sa ti pacim, a ze ma takto hanis len preto lebo chces ma zaujat... tak co je na tom pravda ?
Akoze, ked uz musim mat 4 out of 5.... Proste vezmem uz rovno vsetkych, nie? Ked sranda, tak poriadne!
som sokovany
ten nechutny tomas ti vybavoval miesto recepcnej v solarku ty nevdacnica
Zevraj sa ti páčim, tak čo je na tom pravda
nemusis sa hanbit za svoje city
sa tu navázas, a "posmeskujes" tu nás vsetkích 5toch, ale ty sám ostávas v tieni, a ukrytu v závetrí, - ty tu nemás 1jedinú fotku, o svojej vlastnej ani nevravím
ani ziadny pic (okrem 1 screenshotu mobilu),
a tiez ani 1 Jenny
svoj vlastny..
to by som aj ja vedel sa tak vysmievat, z kde-koho, a sám zostat ticho skryty,
to je lahké, to by vedel fakt tusím kazdy, tak robit :/(