Diskusie - 1929. stránka fóra
8
Klávesnica
Chcel by som poprosit o radu polial som si klavesnicu a niektore tlacidla ostali ako keby stale zmacknute. Nejde o nejake dolezite tlacidla a preto som ich vypol v programe sharpkeys3. No problem nastane ked zapnem nejaku hru... Otvor fórum »
7. 8. 2014 16:03
40
Konzervatórium
Mám vyštudovanú strednú školu. Idem teraz na vysokú a veľmi ma baví hudba. Je tu taká možnosť že si môžem externe vyštudovať konzervatorium, čiže ďalšiu strednú školu. Čo na to hovoríte ? Išli by ste do... Otvor fórum »
7. 8. 2014 15:59
6
Fitko v BA?
Chcem clenstvo v nejakom fitku, potrebujem vase rady a odporucania dakujem :D Otvor fórum »
7. 8. 2014 15:42
8
Kniha - Mlčanie
Čítal niekto z Vás Rostasove knihy Mlčanie (I. /II. )? Ak áno, aký na Vás urobili dojem - odporúčali by ste ju? Otvor fórum »
7. 8. 2014 14:49
9
Aká škole je lepšia ?
7. 8. 2014 14:23
18
Rap interpreti
poznate nejakeho rapoveho interpreta ktory nieje skoro vobec znami ale mysliete si že by si to zaslužil že tvori kvalitnu hudbu ? Otvor fórum »
7. 8. 2014 13:14
9
HP PAVILION DV6 zvuk
Ahojte. Na bratovom notebooku nejde zvuk, pravdepodobne je odinstalovaný ovládač zvukový. Reproduktory idú, lebo nejaké zvuky "vydávajú :D" napr. pípanie :D Neviete mi niekto poradiť kde by som stiahol taký ovládač. Je... Otvor fórum »
7. 8. 2014 12:56
40
Neustále hádky vo vzťahu
Ahojte, neviem poriadne kde začať, aby som to tu všetko objektívne zhrnul. S priateľkou sa poznáme zhruba pol roka. Ona mala záujem od začiatku, no ja až neskôr, ... Otvor fórum »
7. 8. 2014 12:38
27
Najľahšie recepty
Poraďte mi nejaké odskúšané jednoduché a rýchle recepty. Som úplne amatér vo varení, ale chcem sa niečo už naučiť :) Otvor fórum »
7. 8. 2014 12:00
7
Študentská pôžička z FNPV
Ahojte, máte niekto skúsenosti so študentskou pôžičkou poskytovanou Fondom na podporu vzdelávania ? Príde mi to ako dobrá možnosť využiť to nakoľko úroková miera nie je až taká zlá ... Viete o tom niekto niečo ? dobré aj zlé... Otvor fórum »
7. 8. 2014 10:12
76
Vysoká padla, čo teraz?
Čaute decká, Som úplne zúfalá. Zrovna dnes mi prišiel list, že ma nezobrali na vysokú školu kvôli počtu uchádzačov (nedostatok miesta) a nedá sa kvôli tomu odvolať. Zabolí, čo? Ešte k tomu je najhoršie... Otvor fórum »
7. 8. 2014 09:22