Diskusie - 1878. stránka fóra
17
Na ktoru VŠ ist
Rozhodujem sa medzi dvoma VŠ hygienou potravín na UVLF v KE a psychologiou v PO. Vobec neviem kam mam ist viem ze bavili by ma obidva odbory ale co je lepsie do buducnosti no neviem. Co by ste... Otvor fórum »
28. 8. 2014 07:17
24
Váš názor na predčasne ukončenie štúdia SŠ
Ahojte, chcel by som počuť váš názor na moju situáciu.. Mám 17 rokov a som študent strednej školy s odborom propagačná grafika, venujem sa grafike a programovaniu od 12tich rokov, myslím že mi to ide naozaj dobre... Otvor fórum »
28. 8. 2014 02:33
17
Balíš darčeky na Vianoce do baliaceho papiera?
28. 8. 2014 01:54FM UK - Mgr. prijímačky
Ahojte, blíži sa mi dátum prijimaciek na FM UK. Tí ktorí ste to už absolvovali, viete mi prosím povedať aké bolo minimum na zvládnutie prijimaciek z matiky a angliny? Resp na čo sa... Otvor fórum »
27. 8. 2014 23:51
85
čo vás trápi ?
Čo vás momentálne najviac trápi?... aký máte momentálne nejaký problém? Otvor fórum »
27. 8. 2014 23:45
9
MHD BA - nemam ISIC, iba SAD a ZSR
Ahojte, ludia, prosim Vas, da mi revizor pokutu ked si kupim zlavneny listok a mam len preukazku od SAD a ZSR ze som student? (Ja len, na jej vybavenie musite mat doklad, ze nastevujete... Otvor fórum »
27. 8. 2014 23:26
14
Vlasy
Ahojte prosim chcela by som sa spytat: bola som u kadernicky a dala som si odfarbit olejovou farbou na vlasy asi 10 cm. Chytilo mi to na taku blond rysavu (mam tmavo hnede vlasy). Ale odfarbila som si... Otvor fórum »
27. 8. 2014 23:15
14
Nike air max
Čaute :D chcela by som sa spýtať, že ako vlastne sa dá rozoznať nike air max, fake od originálu? :) :D videla som na nete že "fake nike air max", ale ja tam fakt nijaký rozdiel nevidím... Otvor fórum »
27. 8. 2014 23:12
2
Hry
Čaute poradite mi prosim nieake fajne hry na windows phone 8 (Nokia Lumia 520) ; ) :D :) Otvor fórum »
27. 8. 2014 23:09
15
Dá sa tu zmeniť meno?
Som tu už dosť dlho no na toto neviem príjsť. Dá sa na jednom konte zmeniť meno či si musím vytvoriť nové? :( predpokladám že nie no... pre istotu sa pýtam :D Otvor fórum »
27. 8. 2014 22:44
38
Mám u nej šancu ešte?
Ahojte, chcel by som poradiť. Mám takýto problém. Pred 4 rokmi som bol v kresťanskom tábore a sa mi tam zapáčila jedna baba tak som stále na ňu kukla, aj ona na mna o rok som... Otvor fórum »
27. 8. 2014 22:43
4
Buvolia mozarella
Zajtra mame strtko u mna cem nieco fajncekove mnamkove pripravit napriklad medium steak a k tomu urobit mnamcekovy salat so syrom hladal som neska v bille mozarellu a setky boli len z kravskeho mlieka kde sa da kurva zohnat ta... Otvor fórum »
27. 8. 2014 22:29
2
Vymena eurominci NBS
DObry den, chcem sa spytat ako to funguje s vymenou euromnici v NBS. Len ja by som to chcel naopak. Teda napr. dat v NBSke 500€ a oni mi daju 250x2€ ....robili ste to niekto... Otvor fórum »
27. 8. 2014 21:46
3
Výživné
Ahojte :)Mam problem ohľadom vyzivneho tak prosim ak mi niekto viete poradiť tak prosim poraďte :D Ide o to že navštevoval som VŠ jeden semester a vo februári som ukončil štúdium. Teraz od septembra idem znovu na VŠ. A keďže... Otvor fórum »
27. 8. 2014 21:28
2
Viete poradiť agenturu, ktorá sprostredkuje prácu v zahraničí?
potrebovala by som niečo seriozne. na budúce leto. nejaké normáílne agentúry, ktoré sporostredkujú prácu pri mori, napríklôad Turecko, Grécko, Chorvátsko, v destináciach, ..čo sa týka Cr, napríklad práca tam v nejakej cestovke , ked je sezóna, alebo tak ?poznáte nie Otvor fórum »
27. 8. 2014 21:25
34
Trapne ticho
Prekaza vam "trapne ticho"? Co robite ak nastane taka situacia? :D Otvor fórum »
27. 8. 2014 21:13- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Zavist a zmeny
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 30 rokov nezamestnaný panic
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.