Diskusie - 1865. stránka fóra
17
Recept
http://fitnessrecepty. sk/proteinova-bomba-zdrave-recepty/ ľudia, čím by ste nahradili kokosový olej? alebo, vynechali by ste ho? :) Otvor fórum »
2. 9. 2014 18:36
9
Drevené hodinky, USB - ebay.net
čo si myslíte o objednávaní hodinek alebo USB z ebayu? :D neprestane to fungovať po mesiaci? :D .. velmi by som chcela drev. hodinky a USB ale je to dosť drahe..najma čo sa tyka SR..ale nechcem lacnejšiu variantu na... Otvor fórum »
2. 9. 2014 17:33
11
Výživový doplnok-NEnáhrada stravy?
Už dlhšie rozmýšľam nad jednou vecou: na každom obale tabletiek (doplnky stravy-horčík, zinok... ) je napísané že sa nesmú používať ako náhrada pestrej stravy. Prečo? Čo by sa stalo ak by som miesto čerstvého ovocia a zeleniny užívala potrebné... Otvor fórum »
2. 9. 2014 17:32
2
Takemore.cz
Caute, mate niekto skusennost s nakupovanim z tohto online obchodu? nikdy som o nom nepocula a kedze platba je mozna iba bankovym prevodom, tak sa chcem pred kupou uistit. :) Otvor fórum »
2. 9. 2014 17:30
19
Problem z wifi
vkuse mi vypadáva wifi som na notebooku a zrazu vypadne wifi asi na 10 sekúnd a potom ide robí to každú minútu doslova neviem čo mám robiť mal niekto podobný problém?? Prosím normálne odpovede Otvor fórum »
2. 9. 2014 17:22
43
Komunikácia s rodičmi
Som v 9. ročníku na základnej a často vediem rozhovory s rodičmi ohľadom strednej školy. Oni chcú, aby som išla na gymnázium, inú možnosť ani neberú do úvahy. Napríklad ani to, čo chcem ja.... Otvor fórum »
2. 9. 2014 16:47
40
Akú tašku ste nosili/nosíte na VŠ?
Mám v pláne si kúpiť nejakú tašku(skôr kabelkového typu) ale neviem sa rozhodnúť (nemám ani predstavu, okrem toho že čiernu :D ) že akú. Či veľkú, malú ... akú používate vy? Alebo používate ruksak? ....... Otvor fórum »
2. 9. 2014 16:16
7
Zástrčka
Ahojte, mam taku delikatnu otazku, byvaju v rychlikoch elektricke zastrcky? ak ano tak v jednotlivych kupé? alebo su nato vyhradene nejake? Dikičko Otvor fórum »
2. 9. 2014 16:05
6
Strava na internátoch
ahooj :) zaujímalo by ma, či sa dá vybaviť osobitná strava na intráku- aspoň obedy. Máte dáku skúsenosť ? Otvor fórum »
2. 9. 2014 16:03
2
IELTS
Ahojte, čo hovoríte na IELTS certifikát, je náročný? Ako sa naň mám pripraviť? Vy čo ste ho robili, koľko ste mali bodov? A akú ste mali tému na writing a speaking? :D Ďakujem... Otvor fórum »
2. 9. 2014 15:21
26
Dievčenské bosé nohy
Páčia sa vám bosé dievčatá? A vy dievčatá čo hovoríte na to hovoríte? Otvor fórum »
2. 9. 2014 15:08
7
Parfemovana voda
Ahojte chcela by som sa spýtať aku by ste odporučili parfemovanu vodu nejaku dlhotrvajucnu ovocnu , vďaka :) Otvor fórum »
2. 9. 2014 15:06
19
Štúdium na VŠ
Ahojte :) Zaujímalo by ma ako to vy vysokoškoláci zvládate? Čo sa týka štúdia, vzťahu, domácnosti, rodiny, brigády? Už od základnej som čakala na to kedy budem konečne študovať na VŠ... No aj keď sa chcem venovať hlavne škole,... Otvor fórum »
2. 9. 2014 13:57