Diskusie - 1864. stránka fóra
2
Takemore.cz
Caute, mate niekto skusennost s nakupovanim z tohto online obchodu? nikdy som o nom nepocula a kedze platba je mozna iba bankovym prevodom, tak sa chcem pred kupou uistit. :) Otvor fórum »
2. 9. 2014 17:30
19
Problem z wifi
vkuse mi vypadáva wifi som na notebooku a zrazu vypadne wifi asi na 10 sekúnd a potom ide robí to každú minútu doslova neviem čo mám robiť mal niekto podobný problém?? Prosím normálne odpovede Otvor fórum »
2. 9. 2014 17:22
43
Komunikácia s rodičmi
Som v 9. ročníku na základnej a často vediem rozhovory s rodičmi ohľadom strednej školy. Oni chcú, aby som išla na gymnázium, inú možnosť ani neberú do úvahy. Napríklad ani to, čo chcem ja.... Otvor fórum »
2. 9. 2014 16:47
40
Akú tašku ste nosili/nosíte na VŠ?
Mám v pláne si kúpiť nejakú tašku(skôr kabelkového typu) ale neviem sa rozhodnúť (nemám ani predstavu, okrem toho že čiernu :D ) že akú. Či veľkú, malú ... akú používate vy? Alebo používate ruksak? ....... Otvor fórum »
2. 9. 2014 16:16
7
Zástrčka
Ahojte, mam taku delikatnu otazku, byvaju v rychlikoch elektricke zastrcky? ak ano tak v jednotlivych kupé? alebo su nato vyhradene nejake? Dikičko Otvor fórum »
2. 9. 2014 16:05
6
Strava na internátoch
ahooj :) zaujímalo by ma, či sa dá vybaviť osobitná strava na intráku- aspoň obedy. Máte dáku skúsenosť ? Otvor fórum »
2. 9. 2014 16:03
2
IELTS
Ahojte, čo hovoríte na IELTS certifikát, je náročný? Ako sa naň mám pripraviť? Vy čo ste ho robili, koľko ste mali bodov? A akú ste mali tému na writing a speaking? :D Ďakujem... Otvor fórum »
2. 9. 2014 15:21
26
Dievčenské bosé nohy
Páčia sa vám bosé dievčatá? A vy dievčatá čo hovoríte na to hovoríte? Otvor fórum »
2. 9. 2014 15:08
7
Parfemovana voda
Ahojte chcela by som sa spýtať aku by ste odporučili parfemovanu vodu nejaku dlhotrvajucnu ovocnu , vďaka :) Otvor fórum »
2. 9. 2014 15:06
19
Štúdium na VŠ
Ahojte :) Zaujímalo by ma ako to vy vysokoškoláci zvládate? Čo sa týka štúdia, vzťahu, domácnosti, rodiny, brigády? Už od základnej som čakala na to kedy budem konečne študovať na VŠ... No aj keď sa chcem venovať hlavne škole,... Otvor fórum »
2. 9. 2014 13:57
1
Kadernícky salon
Ahojte pridavam tuto diskusiu preto lebo si chcem otvorit KADERNICKY salon a mam este 2 mesiace casu, preto zistujem vsetko co mi bude treba vybavit papierovacky, povolanie a ine dolezite veciku schvaleniu salonu ... Momentalne som vedena na urade prace... Otvor fórum »
2. 9. 2014 13:18
21
Pimps and prostitutes
ahojte, hľadám fotky kostýmov na túto tému..vzhľadom na to že kostým musí byť do piatka hotový a ja pravdepodobne nemám predstavu ako pravá prostitutka vyzerá :D a pasák tiež! :D za pomoc pri hľadaní ďakujem :D Otvor fórum »
2. 9. 2014 13:16
80
Aký je váš názor na to, keď Slováci dávajú cudzie (anglické, španielske,,. ), proste neslovenské mená svojim deťom?
Vždy ma zaujímalo, čo si o tom iní ľudia myslia. Otvor fórum »
2. 9. 2014 13:12
32
Z coho maturovat?
Ahojte mam otazku ak by som chcela ist na vysku socialnej prace sv. Alzbety z akych predmetov je najlepsie maturovat? A cim sa tam tak budem zaoberat? Dakujem Otvor fórum »
2. 9. 2014 12:50
5