čo si myslíte o objednávaní hodinek alebo USB z ebayu? neprestane to fungovať po mesiaci? .. velmi by som chcela drev. hodinky a USB ale je to dosť drahe..najma čo sa tyka SR..ale nechcem lacnejšiu variantu na ukor kvality .. mate s tym skusenost
ebay je podla mňa vskutku fajn eshop, ja síce väčšinou objednávam veci ako kryty, vankuše, šošovky, parochne apod ale pokiaľ viem tak aj usb má celkom dobré hodnotenie
ak si zadáš free shipping, buy now tak môžeš nájsť dôveryhodného predajcu a potom nie je problém
no ja tiež objednavam z ebayu take veci že obali na mobily..laky na nechty atď nanjavyš sluchatka (ale ti boli dosť lacne a velmi na ho. ) ale napr te hodinky stoja 100€ tu...za 30 som našla jedny na ebay celkom pekne a USB ani tu take nemožem zohnať vobec :/
@jurito nekupujem dioptricke iba zväčšovacie alebo crazy a väčšina šošoviek ak sa o ne správne staráš tak sú v skutku dobré
ale už som si našla predajcu v česku takže objednavam u ňho
tak hodinky z ebay určite odporučam už som odtial kupoval cca 10 kusov a všetky funguju napríklad takéto som kúpil za 2$ pre otca a už fungujú dva roky úplne super » goo.gl/u9jbtC...
Ja aj môj priateľ máme hodinky z ebay-u (alebo z podobnej stránky, neviem) a fungujú veľmi dobre, aj pekne vyzerajú. Mám odtiaľ už veľa vecí, baterku, čelenku, čelovku, gumičky na náramky, obal na mobil, notebook aj tablet, plavky, tablet... Všetko mi funguje a slúži doteraz
Ak ti smiem odporučiť ešte jednu stránku, veľmi podobnú ebay-u, tak: » www.tinydeal.com/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ak si zadáš free shipping, buy now tak môžeš nájsť dôveryhodného predajcu a potom nie je problém
ale už som si našla predajcu v česku takže objednavam u ňho
a dokonca sú z Hongkongu
Ak ti smiem odporučiť ešte jednu stránku, veľmi podobnú ebay-u, tak:
» www.tinydeal.com/...