Diskusie - 1866. stránka fóra
24
Typ na dobrý film
čokoľvek čo stojí za to si pozrieť okrem hororov a parodii tie vážne nemusím tak prosím odporučte mi niečo :) lebo mám pocit, že už som hádam všetko videla aj desať krát :D Otvor fórum »
1. 9. 2014 20:34
19
ŠKOLA
Zajtra sa začína škola, no čo pripravený psychicky? P. S- o jakej máte začiatok šk roka? ja o 10:00 Otvor fórum »
1. 9. 2014 19:40
13
Vysoká škola alebo pomaturitné štúdium ?
Súkromná stredná škola umelecká dizajnu, pomaturitné štúdium..čo hovoríte ? :) Poprosím všetkých, čo vedia o tejto škole, nech napíšu svoje dojmy, chcem vedieť či to je dobrá voľba po ukončení strednej školy..aj... Otvor fórum »
1. 9. 2014 19:38
8
Prípravné kurzy
Čaaute, čo hovoríte na prípravné kurzy na lekárske fakulty? Prípadne máte niekto nejakú skúsenosť? Hlavne Bratislava, Brno, Praha.. ďakujem :-) Otvor fórum »
1. 9. 2014 19:32
6
Stužková (Dj a Kameraman)
Ahojte :) Vedeli by ste odporučiť dobrého Dj a kameramana? :) Bratislavský kraj :) resp. Západné Slovensko :) ďakujem Otvor fórum »
1. 9. 2014 19:10
35
Velká Británia
- Žijem tam a je tu určite lepšie ako na Slovensku
- Myslím si že sa tam lepšie žije ako na Slovensku
- Ked budem mať príležitosť určite sa tam chcem ísť aspon pozrieť
Ďalšie možnosti »
1. 9. 2014 19:09- Myslím si že sa tam lepšie žije ako na Slovensku
- Ked budem mať príležitosť určite sa tam chcem ísť aspon pozrieť
Ďalšie možnosti »
8
SOŠ Veterinárna Košice
ahojte, chcem sa spýtať či chodíte alebo ste chodili niekto na túto školu... ak áno, tak prosím napíšte čo sa vám páčilo a podobne a ak pôjdem na výšku veterinu, tak čo budem po tej... Otvor fórum »
1. 9. 2014 19:07
9
Trabantom až na koniec sveta
Je to dobrý film? Oplatí sa naňho ísť? Podľa traileru to nieje ani film ale skôr video ktoré je zostrihané ako išli s trabantom niekam do rici... Otvor fórum »
1. 9. 2014 19:01
47
Hladam zenu na vazny vztah
Viete vsetci, ze som kreten, ale s dobrym srdcom a inteligentnymi postrehmi. Preto hladam dobre a slusne dievca, ktore ma rada zvierata, aby ma vychovala a spravila zo mna skutocneho muza. Ak mas zaujem,... Otvor fórum »
1. 9. 2014 18:47
14
Ako mať strnisko?
Čáute, Mám už 16 rokov. Holiť sa neholím často, teda nenazval by som to holením.. ešte som penu na holenie ani raz nepoužil.. ale vidím chalanov v mojom veku niektorých ako už majú strnisko a tiež by... Otvor fórum »
1. 9. 2014 18:32
5
Soč-ka
ahojte všetci čo chodite alebo ste chodili na bilingvalne gymnazium, nevedeli by ste mi povedat či može byť stredoškolska odborna činnost len teoretická alebo musí/mala by zahrnat niečo praktickeho :) Otvor fórum »
1. 9. 2014 18:12
22
Tuhý ejakulát
Priateľ má v poslednej dobe takýto problém. Čítali sme zopár článkov, v jednom uvádzali napr. že je to častým pohl. stykom.. Máte s tým niekto skúsenosti? Otvor fórum »
1. 9. 2014 17:59
24
Jak chodis do prace
1. 9. 2014 17:49
50
Chodili by ste s niekym takým ?
Priznám sa som človek ktorý je viac menej utiahnutý do seba trápenie nedáva najavo skôr som ten typ čo sa v noci trápi . Mám 19 rokov som úplne obyčajný človek čo má tiež svoje muchy fajčím , ... Otvor fórum »
1. 9. 2014 17:10
3
Pesničky
Poznáte nejaké pesničky na tento štýl? Také tie "epické,, pri ktorých Vám behá mráz po chrbte a cítite sa melancholicky. https://www. youtube. com/watch?v=kXcOyYEldZY&list=RDkXcOyYEldZY&index=1 https://www. youtube. com/watch?v=VEpMj-tqixs&list=RDkXcOyYEldZ Otvor fórum »
1. 9. 2014 17:01
11
Môj objav :D
Ahojte, chcel by som sa pochváliť s vecou, pomocou ktorej by sa dal vyriešiť problém s vlastným CSSkom na svojej stránke. Písal som TSku (asi pred troma týždňami) majiteľovi (Tomas), ten mi však neodpísal. Chcel... Otvor fórum »
1. 9. 2014 16:32