Včera som dospela a dospela k trochu smutnému zisteniu: existuje len veľmi málo ľudí, ktorí ma poznajú natoľko, aby mi kúpili taký darček, ktorý skutočne chcem.

Samozrejme, že ja tiež nie som úplne čistá. Hriech darovania nevhodného darčeka, prípadne bonboniéry (kvôli lenivosti niečo vymýšľať) som spáchala už toľkokrát, že to ani nepočítam. Ale z opačnej strany to vyzerá trochu smutne, dostať napríklad k narodeninám štyri bonboniéry a dve kvetiny, vypovedá buď o zhoršujúcej sa kreativite slovenského národa alebo o neschopnosti obdarovaného mať takých priateľov, ktorí ho poznajú.

Ale najväčší preborníci v tomto obore sú dvaja ľudia, „ktorých meno sa nevyslovuje“. V priebehu dvoch rokov som od nich dostala k Vianociam, narodeninám a meninám celkom:

- dve tričká – jedno príliš malé a druhé príliš veľké
- štyri bonboniéry
- štyri kvetiny – dvakrát rezané a dvakrát v kvetináči (ešte jednu a už ich vážne nebude kam dávať!)
- tri parfumy – z toho dva naprosto príšerné a jeden nesmrdel
- dva diáre
- kozmetickú taštičku z umelej krokodílej kože, presne dľa vkusu žien 50+ – skvelé, až na to, že skoro žiadnu kozmetiku nepoužívam
- plastové korálky á la prcinka na pochode, hodiace sa k môjmu štýlu asi ako kamzík na pláž
- … a aby som im len nekrivdila, taktiež jednu úžasnú šatku a jeden celkom pekný štipec do vlasov.

Ešteže za chvíľu by už mal doraziť môj cez internet objednaný chcený darček. Tak chcený, až som si ho musela vybrať sama. Na darčeky sa už dneska holt spoľahnúť nedá.

 Blog
Komentuj
 fotka
johnysheek  29. 9. 2010 08:03
jeden darček mám stále u seba..

je zatiaľ nedoručený a hoci nie je pre teba..

určite nesplní očakávania dotyčnej osoby..



tak či onak.. väčšinou uprednostňujem mini vlastnú tvorbu pred kupovaním (iných, cudzích) gýčových vecí..



čo sa mojich darčekov týka.. sám neviem čo by som chcel.. keď ono poteší že si človek spomenie či je vtedy so mnou.. veci sú vždy len vecami a takými ostanú..



to mi vlastne pripomína.. 8)
Napíš svoj komentár