Jedným z mojich cieľov, ktoré sledujem prezentáciou tohto Blogu, je pomôcť ľuďom uvedomiť si určité udalosti, ktoré sa udiali na tejto planéte, alebo sa dejú v súčasnosti, alebo sa majú udiať. Sú to udalosti, ktoré zásadne ovplyvňujú naše vedomie a terajší spôsob nášho života. Uvedomením si súčasnej situácie sa môžeme otvoriť pre možnosť nového vedomia, nového ľudstva rodiaceho sa na Zemi. Okrem toho je mojím, snáď najdrahším, cieľom vnuknúť vám spomienku na to kým skutočne ste a dať vám odvahu
na to aby ste priniesli svoj dar tomuto svetu.............


Atlantídy zmenil našu Realitu


O niečo menej ako pred 13 000 rokmi sa v dejinách našej planéty udialo niečo veľmi dramatické, niečo čo sa chystáme podrobne preskúmať, pretože to čo sa stalo v minulosti, ovplyvňuje teraz každý aspekt nášho života. Všetko čo každodenne prežívame, vrátane špeciálnej techniky ktorú používame, prepukajúcich vojen, jedál ktoré jeme a dokonca spôsob akým vnímame život, je priamy dôsledok určitej postupnosti udalostí, ktoré sa udiali na konci éry Atlantídy. Následky týchto dávnych udalostí úplne zmenili spôsob ako žijeme a interpretujeme Realitu.
Všetko je spojené! Je len jedna realita a jeden Boh, ale je veľa, veľa spôsobov ako interpretovať jednu Realitu. Vlastne počet spôsobov interpretácie Reality je skoro nekonečný. Existujú určité reality, na ktorých sa dohodli mnohí ľudia a tieto reality sa nazývajú úrovne vedomia. Z dôvodov, ku ktorým sa ešte dostaneme, existujú špeciálne reality, na ktoré sa zameriavajú obrovské množstvá ľudí, medzi ktoré patrí aj realita ktorú práve teraz prežívate vy aj ja.

Kedysi sme žili na Zemi na veľmi vysokej úrovni vedomia, ktorá ďaleko presahovala všetko čo si teraz vieme predstaviť. Ťažko si dokonca vieme predstaviť kde sme kedysi boli, pretože to kým sme vtedy boli je príliš vzdialené od toho kým sme teraz. Kvôli zvláštnym udalostiam, ktoré sa udiali medzi 16 000 a 13 000 rokmi, ľudstva spadlo z tohto veľmi vysokého miesta cez mnohé dimenzie a harmonické, s neustále sa zvyšujúcou hustotou, pokým sme nedosiahli práve toto miesto, ktoré nazývame tretia dimenzia na planéte Zem, moderný svet.

Počas pádu – a bolo to ako pád – sme sa nachádzali v neovládateľnej špirále vedomia pohybujúceho sa nadol cez dimenzie vedomia. Boli sme neovládateľní a veľmi sa to podobalo na pád priestorom. Keď sme prišli sem do tretej dimenzie, udiali sa isté špeciálne zmeny.

 Blog
Komentuj
 fotka
depropex  1. 12. 2012 12:23
dôkaz o tom že fetuješ.



riedidlo



c6000



a chýba mi tam už len aštar šeran
 fotka
zajkousko  2. 12. 2012 23:41
pekne si to opísal, až na to že to bolo všetko úplne ináč .........filip
Napíš svoj komentár