ZOZNAMY na všetko

Ak robíš väčšiu žúrku,zaobstaraj si na jej plánovanie radšej samostatný zošit.Zídu sa ti totiž zoznamy.Zoznam vecí,ktoré musíš zariadiť,požičať,kúpiť,zoznam pozvaných,zoznam hudby...píč si všetky nápady a neboj sa poprosiť o pomoc kamarátov či kamarátky!

Pozvánky

Poznvanky sú dôležité.Nezabudni ich rozposlať včas-chceš predsa ,aby ti všetci dôležití hostia prišli.Vyber si netradičný tvar či farbu a nezabudni na nich uviesť všetky podstatné informácie ako miesto,dátum,čas a svoje telefonné číslo,na ktoré treba odpovedať.

Výzdoba

Čo by to bola za párty bez originálnej výzdoby?Zožeň si pestrý obrus,vyzdob okná,dvere,na steny navešaj plagáty,použi kvety,sviečky,mušle,ozdob závesy,záclony...podľa toho,akú máš tému party,si vymysli primerané dekorácie a neboj sa ich prehnať!
TIP ridaj živé kvety.živé kvety sú vždy skvelou výzdobou.Zisti,aké sezonné kvety ponúka tvoje miestné kvetinárstvo so zľavou,a kúp ich najmenej za náruč.

Tvoje OBLEČENIE

Ty ako hostiteľ/ka budeš,samozrejme,stredobodom pozornosti.V dostatočnom predstihu si preto priprav sexi ale pohodlné oblečenie.Priprav sa na servírovanie jedla a pitia(žiadne vysoké opätky pre baby a pridlhé nohavice pre chalanov),na tancovanie(žiadné krátke sukne pre baby a tričká po kolená pre chalanov)aj na upratovanie po párty(tmavšie veci,na ktorých nevidno pot ani špinu).

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár