Robím v krčme ... Nesrandujem, taký dedinský pajzel. Dokážem výjsť s každým, aj s 58ročným alkoholikom, ktorý pracuje na VPP aj s 22ročným študentom histórie, ktorý má pocit, že ak nemám VŠ tak musím mať v hlave nasraté . Je mi to jedno. Ale prisahám, že nenávidím ožraté ženské (aj samú seba ak sa mi niečo také prihodí )
Tak ako aj včera .
V kalendári Martin ...
Správne meno v kalendári zaisťuje dobrú tržbu .
Ale tie ženy...
"Zuzííí , dones mi Fernetík a Maťkovi poldecko vodky , alebo dve... alebo vieš čo, rovno tri !"
Maťko je môj priateľ .
Zjavne má už dosť .
Toho,že on má dosť , mám dosť aj ja, ale OK, môj zákazník , môj pán .
"Zuzííí, ešte aj Janke poldecko, aj sebe nalej.
Ak by som mala vypiť s každým, tak by som odchádzala ako ony- slečinky , ktoré do podniku vojdu ako princezné a odchádzajú ako vrieskajúce upišťané a ak ich nebodaj nejak urazíš tak aj doslova pi*ujúce monštrá bez špipky hanby v tele.

A zrazu to prišlo
"Vieš čo? Choď do pi*e ty falošná krava, keď sa takto správaš ku kamoške . Tam vzadu (rozumej v sklade) ti môžu iní fajčiť a ja musím chodiť vonku ? Taká si kamarátka ty pi*a ???
Vrieska na celú krčmu
Spitá pod obraz
Nevie chodiť
Každému vysvetľuje prečo som pi*a
Daj Bože ľuďom takéto problémy ...

... stále vrieska ...
Od strachu o svoj život sa hádžem o zem, plačem a prosím o odpustenie
Srandujem, je mi to jedno
Skutočne neznášam opité dievčatá .
Je to akoby sa z nich stalo niečo iné .Neznášam to, aké sú trápne a že sa chovajú ako namakaní borci typu: "s kym ty tu ides kavu miesat?"
Kde sú tie spôsoby a elegantnosť ? Ožraté ženy sú zlo . Sú trápne, uvreštené , urážlivé a rovnako urážajúce, vzťahovačné, majetnícke , vulgárne a strácajú akékoľvek zábrany .Podotýkam, že seba nevynechávam aj keď prípady keď som sa hanbila sama za seba spočítam na prstoch jednej ruky.
BTW česť výnimkám, i keď takú asi nepoznám čo neviem či vypovedá o skutočnej situácií alebo sa len stretávam s nesprávnymi ľuďmi .

Och a príbeh neskončil
00:32 SMS - ožratá urazená kamoška
"Vytvorila som si po dnešku mienku ,vyberas si kamaratou,ale som rada ,ze nemam u teba dlh lebo aspon tam nemusim ist a nemusim sledovat a nemusim sledovat ako sa dlhsim kamaratom spravas cudzio. nebudem sa ti ozyvat ani ta kontaktovat ,pre mna si osoba ktora robi v krcme, nic viac nic menej. a nebudem si tebou viac kazit den . "

Neviem či sa mam smiať alebo .... smiať Musím si SMS prečítať trikrát kým pochopím. Smska hodná relácie Slovenčina na slovíčko .

Vysvetlite mi, prečo sa žena potrebuje takto znehodnocovať ? V tomto sú opití chlapi iní .Ak sú v prostredí kamarátov a opijú sa, tak sa nič nedeje .Bavia sa o futbale, o práci a rodine o ženách a neriešia *ujoviny .Asi by som tiež chcela byť chlap. Keď má chlap niekoho rád tak ho má rád, keď ho rád nemá tak ho má väčšinou v P .Ak by som bola chlap, tak by sa ma včerajší incident s vrieskajúcou kamoškou nedotkol. No to bude asi tým, čo presne vystihol Charles Bukowski vo svojom výroku : "Ženy sú riadené žľazami s vnútorným vylučovaním, muži srdcom ."

 Denník
Komentuj
 fotka
firestorm  12. 11. 2013 14:01
Vskutku atypické prečítať si niečo také práve od ženy
 fotka
zuziiicek17  12. 11. 2013 14:05
@firestorm uvedomujem si to
 fotka
antifunebracka  29. 5. 2017 16:19
Ver mi, že chlapi sú oveľa horší.
Napíš svoj komentár