Vzťah na diaľku bol pre mňa skvelý .Mala som svoj pokoj a nikto ma nenútil do niečoho čo nechcem.Pravdaže večerné skypové vypočúvanie bolo na dennom poriadku ,ale veď nemusel vedieť všetko .
No v tej dobe sme sa začali s babkou hádať .Každý deň,každú hodinu...mala som pocit ,že keď na mňa prehovorí vyhadzujú sa mi vyrážky.Dusno sa stupňovalo a babka mi začala vyčítať ,že u nej bývam a som na ňu odkázaná.Pravdaže som sa vtedy urazila a chcela som čím skôr odísť.Jediné riešenie bolo odísť za priateľom do Čiech .Nevravím ,že sa mi veľmi chcelo ,ale musela som aspoň vedieť ako tam je .

Nová Paka je malinké mesto a hneď ako som vystúpila z autobudu vedela som ,že sa mi tam nebude páčiť.Hotový koniec sveta,nebolo tam dokopy nič.A keď som vstúpila do bytu v ktorom býval môj priateľ s bratom a jeho rodinou mala som sto chuti sa otočiť a odísť.čakal ma ťažký týždeň.
"Švagrovci" mali dve deti,absolútne nevychované a rozmaznané a ich matka bola vtedy v šiestom mesiaci tehotenstva.O to viac ma prekvapilo ,keď som ju videla piť a fajčiť každý deň.Keď sa však snažila kecať mi do výchovy a výživy môjho syna , takmer som ju rozthla.
"Proč mu nedáš čokoládu.Tá je detská,to dobrý na energiu.Mé deti jí jedí stále."
"Miško má sedem mesiacov,nebudem mu dávať čokoládu!Zatiaľ som normálna!"
"Mé deti jsou zdravé a jedí jí od mala "
"A majú pokazené zuby ,mimochodom ,kde majú deti kefky ? Ešte som nevidela ,žeby si čistili zúbky."
Pravdaže kefky nemali ,ona si zapálila od nervov cigaretu a naliala vínko.Išlo ma tam poraziť.Celé dni som bola s touto kravou,keďže priateľ bol väčšinou v práci.

No a on keď sa večer vrátil vyžadoval to ,čo mu už pár mesiacov chýbalo.Pravdaže moje odmietanie pokračovalo a tak sme sa spolu vlastne ani nerozprávali.Maličkému sa nevenoval a tak sme tam vlastne prežili hrozný týždeň, počas ktorého som každý jeden deň plakala.

"Budeš mi chýbať ,láska."
"Aj ty mne,ozvem sa ti hneď ako prídem domov."
"Dúfam,že sa vrátiš."
"Pravdaže."
"Milujem ťa"
"A Miška ? "
"Veď vieš ,že aj jeho!"

Vedela som ,že sa s ním musím rozísť ...
Ale ako ??

 Blog
Komentuj
 fotka
istsinka  6. 3. 2011 20:07
nenazvala by som tu ženskú matkou :/ matka nie je len to, že privedie na svet deti ale aj sa o ne vie postarať :/ ach asi by som tam nevydržala ani ten týždeň



a naozaj sa vieš asi pekne pretvarovať
 fotka
zuziiicek17  6. 3. 2011 20:17
@istsinka ja som z nej bola hotova.V zivote som taku kravu nestretla.

A este bola urazena ,ked som nechcela ,aby fajcila pri mojom synovi.Ked chce,nech si do*ebuje pluca svojich deti ,ale moje nemusi.

A ta pretvarka musela byt .Bala som sa ,ze ma nepusti domov
 fotka
kaylee  6. 3. 2011 20:18
uz nechcem na 18 laserovu operaciu oci uz chcem sterilizaciu *vydeseny smajlik placuci v kute*
 fotka
rheia  6. 3. 2011 21:23
ty si aká dobrá mamča
Napíš svoj komentár