Tak toto mi rozprával starký keď som bola mala. a teraz som ho nahrala na mp4. toto presne povedal
Nejednej krásnej lúčke vyšli veveričky a zajace. Čo budeme robiť ?? pýtajú sa veveričky. Zajace prišli a hovoria poďme si zahrať futbal. A s čím keď loptu nemáme .No tak našli oriešky.(to im malo slúžiť ako futbalová lopta)z kvetov si postavili bránky. bavili sa ako zvieratka .veveričky hrali s chvostíkmi. začali útočiť zajace. veveričky vyhrali a zajačiky boli veľmi smutne. tak sa dohodli, že si dajú odvetu .Veveričky navrhli, že sa vyspia a môžu hrať. Zajačiky nastúpili v zostave: Zajačik krivé uško zajačik ľavé uško zajačik pravé uško... .a veveričky v zostave: veverička malý chvost, veverička veľký chvost....Už mali jedenástku dohodnutú. začali hrať a hra sa dobre rozbehla .hrajú hrajú a padne prvý gól stav 1:0 pre veveričky vyhrávajú!!Zrazu ide krivé uško na bránku a 1:1 potom zajko pravé uško a stav bol 2:1.vevericka s chvostíkom sa nahnevala a dala gól a bolo 2:2.Stary zajac sa pozeral. A hovorí ideme do Anglicka tam sa im predvedieme. aby sme reprezentovali našu lúčku .zostavili najlepší tým aký mohli mat . veveričku ju zobrali k zajacom. Krivo uško, zajko kloktavý.... A šli do Anglicka. Mysleli si, že budú hrať so zajačikmi. keď prišli všimli si, že hrajú s baranmi.
.barani mali v bráne hrocha. No zajace hovoria no čo už buď nás požerú ,alebo pokolú...NO zajačik krivé uško hovorí nech sa robí čo chce, ideme hrať. Hroch chytal v bráne baranov. Veverička pri zajacoch. barani klali rohami do zajacov .No boli drzý ,ako Angličania. baran pravý roh dal gól a stav bol 1:0.zajko hovorí ja ti nahrám na pravú stranu , lebo baran je starý a ty mi to pre centruješ a zajačik mi nahrá do šestnástky , dám gól .začali na ľavo uško na pravo uško. nacentroval do šestnástky a 1:1.Barani sa nasrali vytkli krivo uškovi členok. jazvec mu ho obalil jazvecov masťou a išiel hrať. pred koncom 1:1.co teraz???!!! Keď mu to už obalil jazvec šiel hrať. Ľavo uško zaútočil po ľavej strane nahral pravo uškovi nahral boľavou nohou a bác do bránky. A hroch zjedol loptu. druha lopta nebola jedine šťastie bolo, že ju chňapol za bránkovou čiarou. Zajačiky vyhrali a šli naspäť na lúčku .

 Záchod
Komentuj
 fotka
17shano  5. 8. 2008 21:24
hehe fajn rozprávka btw by som este chcel upozorniť na chybu v nadpise
 fotka
kua  6. 8. 2008 13:39
OK,tak tvoj starky ma jednoznacne fantaziu Spojit obluibeny sport s rozpravanim rozpravok detom teda fakt nema chybu, klobuk dole
 fotka
kua  6. 8. 2008 13:40
Prepac, blbne mi net, tri krat to iste som fakt nemala v umysle
Napíš svoj komentár