No tak podla mna bol september fakt horznyyyy!!! Mienku o tomto mesiaci mi mozno vylepsiala minula sobota....No ako zacal hmm zamylsam sa a nic ine ma nenapada ako ta blba orandzova budova koli ktorej musim vstavat kazde rano o pol siedmej a ist tam presediet do druhej......Mam namysli SKOLU.No tak prve dni uplna pohoda az pokial nam neodisla nasa uzasna chemikarka.(MOC NAM CYHBA)posledna hodina s nou deptajuce....preco nepouzivaju kondom!!!Nemusela by odist a chapala by som chemii...ja viem no tak moja chemia neni nic moc ale apson som jej chapala!teraz je nic moc a dokonca jej nechapem!!No a potom druhy zasah!!Vtedy s priatelom sme sa pohdali tak ze bol nakoniec koniec.Po roku cez smsku....Riadna rana pod pas...no tak pravdaze ja citlivka som prvy tyzden hladala chybu vo mne sak v com inom by bola jasne ze vo mne!!blbe otazky preco to urobil jeho odpovede boli tez blbe jeden druhemu sme si ete viac ublyzovali...nakoniec to vyvrcholilo tym ze ma obvinil ze som sa s niekym bozkavala na feste(klamstvo)!!Potom,ze si zacinam s jaho kamaratom(pravdaze zle pochopil to co mu povedal)No tak ja som mu uz nenapisala no jednoducho zabudla som ...VSak co jedno pozitívum aspon som vedela kto je na mojej strane ete aj jeho brat sa na jeho adresu vyjadril nepekne. Minuly tyzden sa dozvedam ze moji rodicia oraganizuju chatu!

HAdajte koho rodinka tam prvdaze bude!!! No jasne ze moj ex jeho rodinka!!!NO tak uz cela nervozna z toho ze sa pozabijame...No pridem na chatu pravdaze dobra nalda vysmiata(az na to ,ze som sa trsoku pretvarovala)no a pokial sa nezacali hrat kocky!!RAdna haluz vybuchy smiechu hadky ze uz nema nalievat mojmu ocovi bo ma cervene oci...Nakoniec sme ostali sami davja , karty a telka prvdaze sme hrali sedmu a skoncilo to tym ze som dostala dve hole a on jednu vecer pri pisani cez bluetooth sa mi osparvedlnil a ze si neuvedomil ,ze sme neni spolu ze mam ist na chodbu ja naivka som sla!! dostala som pusu a uz som bola zamotana!!!SLova lubi mta mi zase pomotali hlavu a ako nahle sme boli sami padali pusi.....NO super!!!V nedelu mi uz redlo ze sa nidky neuvidime predsa len 30 km je dost vela...No a nakoniec odisli ani som nevedal kedy bo som sa tula po luke a nasla som krasny vyhlad salda som si a rozmyslala som a rozmyslala som a rozmylsala som.NO uz ked som dosla domov tak som prisla nato ze mi chyba nabijacka!!Hadajte kto ju ma!!!MOj ex zbalil ju jeho brat aj s ich nabijackami !!!No tak dohody o tom kedy mi ju donese uz padaju dodnes a ete ju nemam!! sak ale mne nechyba ale tak no s tej chaty mam celkom dobry pocit sak aspon kamarti ked uz nic Aspon sa nejdeme pozabijat!!

No ja vem povodne som chela pisat o nudno a deprimujucom septembri a nakoneic sa to zvrhlo na kusok z mojho dennika!!nevsimajte si Te GRamaticke chyby ale neche sa mi to opravovat nato som moc leniva odpustite mi to, odpustite mi aj tento blby blog ktory mozno ani nenei blogom ale tak dakde som sa vykecat musela a myslim ze tu je to najlepsie !!Uz si viem predstavit tie komentare podobne ako nivne dievcatko z teba......... ale co uz narobim to som ja hrozne naivna a kazdemu naleti mna vsetko a pre ludi ktorych mam rada som schopna urobit cokolvek aj obetovat zivot............

 Skutočný príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár