Včera sme si dali malý výlet na bicykloch, po tom čo na mňa chlapci ochotne čakali nejakú tú chvíľku. Slniečko svietilo, ja som nestíhala a vietor ma skoro odfúkol. Keď som ich konečne dobehla, boli sme už pri Rakúskych hraniciach a Paťko si ma doberal vetami typu "Čo si to za športovca." ale ja som odolala jeho "zvádzaniu". (Ha za to slovo ma vysmeje.) Tak sme bicyklovali a bicyklovali až sme nakoniec prišli na koniec sveta. Ale nie, len na koniec hrádze. Potom sme kvôli Paťkovi oddychovali.(Ani týmto nebude nadšený Veľmi dlho. Potom to zase napeckovali cestou späť, spikli sa proti mne a mali v pláne uštekliť ma k plaču od smiechu, ale to sa im nepodarilo. Len som spadla z bicykla. Potom sme stáli a netuším na čo sme čakali. A Paťko navrhol aby sme tam spali, takže pôvodne mal mať tento blog názov Ako som spala s Tenpaticom a Freedomkom, ale keďže sme tam nespali, musela by som to zmeniť na Ako som skoro spala s Tenpaticom a Freedomkom a to znie fakt zúfalo.

Verejne to priznávam a nehanbím sa za to, že som im dala zapichať. Veď čo iné mi ostávalo, keď som sa sústredila aby som nespadla z bicykla. Ak ste čakali sex, sklamem vás, to pichanie bolo v zmysle šteklenia.

No a potom pri Prístavnom moste, dostal Paťko bublinku či žiarovku či čo s jedlom, až mám pocit že si nás s Freedomkom predstavoval ako pečené kurčatá, ale povedal, že na kura nemá chuť, že má chuť na čínu. No a to je asi všetko Vlastne to mal byť len status že mi s nimi bolo fajn a bola sranda, ale to by bolo krátke a ten názov sa mi páči.

P.S.: Freedomko mal super takú hadičku na pitie to sa mi páčilo

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
fxx  7. 8. 2009 21:58
tak ten nadpis nemá chybu
 fotka
tenpatic  7. 8. 2009 22:01
dobre dobre
 fotka
freedomko  7. 8. 2009 22:03
mozeme zoopakovat aj bez patka kedykolvek ta mozem ist popochat na hradzu len si musim zohnat bicykel a moze ist snami aj tomas ci nie?
 fotka
jogurtovakultura  7. 8. 2009 22:04
 fotka
freedomko  7. 8. 2009 22:22
ze p.s: seci sa smeju z mojej hadicky ale ja mam problemy s ladvinami ked nepijem a toto mi pomaha neustale pit a dodrziavat pitny rezim si zomna nerobte prdel je to dakedy odveci ale aspon pijem dost a vela a nemam problemy ako 45% slovenska
 fotka
tomas  8. 8. 2009 10:15
@freedomko ja sa z tvojej hadicky nesmejem mne sa zda cool a chcem taku istu
 fotka
freedomko  8. 8. 2009 10:20
@tomas 20euro tesco kamenne namestie
 fotka
depropex  8. 8. 2009 13:05
pekné a z nadpisu mi bolo jasné že si do teba zapichali prstami ... takéto dvojzmyselné nadpisy väčšinou majú ten neerotický význam na pritiahnutie pozornosti čitaťeľa, mňa tu konkrétne zaujímalo ako vysvetlíš to pichanie ale dobre no
Napíš svoj komentár