Tak. Včera som bola v kine. Toť prvotné dojmy...

Tak začiatok u mňa mierne rozpačitý... no dobre, poviem to na rovinu, nudný. Dokonca som sa pohrávala s myšlienkou, že sa na to vybodnem a hodím si šlofíka. Ale ešte že som tak nespravila. Niekde v druhej tretine (hrubý odhad) ma začalo zaujímať, ako sa to bude ďalej vyvíjať a ako to nakoniec hlavný hrdina vyrieši, i keď som už záver začínala tušiť. A nesklamala som sa. Film skončil presne tak, ako som očakávala. (Titulkami XD... ale nie.) To mu však na kráse neubralo, práve naopak. Záverečná scéna ma dokonca dohnala k slzičkám (i keď mňa nie je ťažké dojať) a posunula spočiatku nezaujímavý film k hviezdam mojho osobného rebríčka.

Pokoj v duši ma dostal aj nádhernými prírodnými scenériami, skvelými (niekedy dokonca nadmieru vtipnými) hláškami či realistickým stvárnením rómskych spoluobčanov. A samozrejme úžasnou hudbou. Soundtrack od Janky Kirschner dokonale dopĺňa myšlienku filmu a ja už len dúfam, že mi z neho slovenské rádia nespravia odpornú odrhovačku.

Zážitok z filmu u mňa naviac umocnil fakt, že v kine so bola s kamoškou, kamoškinou mamou a kolegyňou kamoškinej mamy, čo bola super partička ľudí.

Skrátka - u mňa za jedna.

 Recenzia
Komentuj
 fotka
schizofrenik  4. 3. 2009 15:50
radia z toho songu už dávno odrhovačku spravili
 fotka
romika  19. 6. 2009 19:55
Ja sa teším, že ti bolo s nami krásne=D
Napíš svoj komentár