Tak a je to tu - Nový rok.

Plný očakávaní. Všetci si vravíme, aké super to tentoraz bude. "Začnem chodit do posilky!", hovorí si Feri. "Schudnem!", tvrdí zase Gertrúda. Všetci sa tešia, všetci jasajú, alkoholovým mokom opantané zmysly skreslujú realitu a dotváraju ju do tej wannabe podoby, do ktorej sme sa ju snažili dostať po celý rok. Ale, pravdupovediac, nemali sme na to.

A je to tak. Ani tentoraz to nebude inak. Môžeš sa na to vyjebať už teraz, pretože aj tak to dopadne na jeden veľký smradľavý cock. Do posilky budeš chodiť do prvej veľkej svalovky, ciže tak 2 týždne. Potom príde výhovorka, napr. škola, málo času, rodičia, frajerka, peňáze.... ja viem, it suks!

A aj ty, tlustá piča, koľko si schudla? Kilečko? Dva? Nikto si to nevšimne. Stále budeš tlustá a hnusná a smradľavá. No čo pozeráš, že rozprávam jak chuj, je to tak. Keď si s tým nič neurobila celý rok, myslíš, že teraz spravíš? Takých by bolo! Milióóón!!!

Že: "Ako na nový rok, tak po celý rok."?
Kokotina!

Ak si to nemal v hlave zrovnané, ak nevieš čo vlastne chceš, čo preto urobiť a čo bude až to dosiahneš, tak si môžeš tie petardy jebať vonku aj každú polnoc, pretože ti to aj tak nepomôže. Si iba trápnym módnym výkrikom, "akože iné čísielko niečo zmení" v kalendári s mačiatkami co máš na stole, ty teploš (sorry, teploška)!

Ak si pojdeš za svojim cieľom, a je jedno kedy: Či na Vianoce, či na Pravé poludnie na Svätého Dindy, alebo o 17:48, 21.4.2013, alebo keď práve dožereš ten hnusný obed čo si si pridal(a) fajne duplovito na tanier.... tak až vtedy... až vtedy si frajer(ka). Vtedy si to vyhral. Jeb na to, čo hovoria ostatní - Len ich jebe to, že ty si začal(a) a ideš si za svojim, a oni nie.

Držím ti palce!

Ale hovno, je mi to u prdele. Robíš to pre seba, nie pre iných, ty pózer. Tak makaj! Jeb na to čo tu píšem, aj tak sú to kokotiny. A už teraz ti závidím, že si sa do toho pustil(a), a ja tu sedím na riti.

Či?

Štastný Nový Rok, motherfuckers!

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár