Stalo sa to...
Deň keď som ho spoznala sa mi všetko v živote obrátilo hore nohami. ON obrátil môj život hore nohami.
Pustila som si do života niekoho nového, ďalšieho čo za to nestál alebo čo o to nestál vôbec sa nechápem. Nikto ma nechápe.

Spoznala som ho a páčilo sa mi byť s ním bol taký iný ako všetci. Príliš zahľadený do seba, nebral ohľad na druhých bral si čo mu bolo ponúkané. Neviem či bola zrovna táto vlastnosť, to čo ma oslovilo alebo to bolo proste tým že v opojení som sa nechala zlákať rečami ktoré v žiadnom prípade neboli sladké.

Nič žiadne rozprávky žiadne romantické keci len realita skutočný svet dvaja skutočný ľudia. Ja so zlomeným srdcom neschopná žiadneho citu on so zdravým sebavedomím s láskou hľadiac len na seba.

Nikdy neprezradil o sebe viac ako by mal nikdy nedal na javo viac ako by chcel. Ale vždy keď sa dotkli naše pery cítila som to nie je taký ako sa tvári. Vždy keď odišiel chcela som ho viac aj keď som si prisahala že sa nikdy nezaľúbim a určite nie do neho. Vždy keď zazvonil telefón a jeho meno sa objavilo na displeji ja som znovu žiarila. Počuť jeho hlas to mi vyčarilo úsmev na perách aj keď som to v sebe dusila a nedala vedieť líca mi horeli ale vedela som že nech povie čokoľvek viem na to pohotovo reagovať nehráme sa na nič sme dvaja ľudia žijúci v realite. Vždy si máme čo povedať cítila som sa ináč ako vo svete bez pravidiel ako človek čo nemá kusok hanby v sebe ale najkrajší svet bol ten kde sme boli samy dvaja dlhá prechádzka rozhovory o ničom a o všetkom o živote o svete o škole o práci o kamarátoch ale nikdy nič o ňom.

Vedel moje plány do budúcnosti moje sny moje túžby moje najtajnejšie želania ale on stále nič na človeka čo sa nehrá na nič na človeka čo má moc rád len seba nemá rad rozprávanie o sebe...

Neriešila som pretože keď ma bozkával cítila som sa ako keby vieme jeden o druhom o sebe všetko ako keby mi v tej chvíli prezradil všetky svoje tajomstvá ako keby odhalil kus zo seba ktorý mal ostať s krytí.
A vtedy sa to stalo zamotal si mi hlavu už neviem prestať na teba myslieť.

Stalo sa to nechcela som to nemala som to robiť... prepáč ale toto nie je pre mňa nebudem ťa ďalej trápiť viac sa nebudeme stretávať.
Nie zase to tu bolo tá bolesť ten pocit beznádeje samoty stratila som to čo mi svietilo v noci na cestu to čo ma hrialo cez deň na duši. Môj mesiac moje slnko moje vykúpenie z dlhej bolesti.

Všetko čo mi ostalo len horúce slzy stekajúce po lícach ktoré chutili tak horko.

Jeden celý mesiac som potrebovala na to aby som znovu necítila tú bolesť, na to aby ma už nepichlo pri srdci keď som videla jeho meno Online jeho staré sms v mobile a meno v obľúbených kontaktoch najvyššie.

Kamaráti nadávali na neho ako sa zachoval , vraj sa ku mne nechoval pekne vraj príde lepší. Ja som si nadávala za to že som sa nechala poblázniť za to že som dovolila aby odišiel len hlúpe slová ktoré som si radšej mala nechať pre seba.

A teraz keď som zistila že už to nebolí že dokážem žiť ďalej stalo sa to . Ahoj čo robíš ako sa máš. Nie nie nie toto je zlý sen prosím povedz mi že si sa pomýlil povedz že si opitý a nechcel si mi napísať.

Zase ťa chce trápiť.

Stretni sa so mnou. Nie prepáč nemám čas
Prídem za tebou . Nie škola je pre mňa na prvom mieste

Prídem prisahám pôjdeme kam len chceš. Nechala som sa obmäkčiť neviem prečo neviem vôbec neviem.. Ahoj. To bolo jediné čo som dokázala povedať. Čakal som pusu a objatie prepáč ale na to už nemáš nárok . Chýbala som ti a stále na mňa myslíš to je dôvod nášho stretnutia ? Budeš na mňa myslieť aj dnes večer. Áno sľubujem. Vysmiala som ho. Vždy dodržím čo sľúbim . Nie vždy ublížil si mi spravil si zo mňa kôpku nešťastia, aj keď si sľúbil že to nespravíš.

Chcem ťa bozkávať. Nie prepáč na to už nemáš nárok. Tak ja pôjdem. Nie nechoď. Odmietla si ma jedine že by si ma pobozkala ty. Nie môj zdravý rozum nikdy ťa nepobozkám. Ale zbožňujem tie jeho oči a chýba mi ten pocit ako si čítame myšlienky.

Jedna pusa ma nezabije. Znova sme sa dotkli znova som cítila tú sladkú chuť v tej chvíli som odpustila všetky trápenia. Chcela som viac a viac a on tiež. Si nádherná ...

 Denník
Komentuj
 fotka
dconan  21. 1. 2014 10:55
interesting
Napíš svoj komentár