Tento blog píšem po tom čo tu čítam a neviem možno ho nikto neprečíta a možno ano.

Chcem vám všetkým prezradiť kúsok z môjho nového života. O tom ako nájdeš spriaznenú dušu.

Neviem presne kedy sa to začalo asi už veľmi dávno možno som ani nevedela ešte rozprávať keď sme boli na návšteve u môjho pradedka. Vtedy som to zbadala na dvore asi 10 psov krásna lesklá srsť vyšportované telo. Írske setre. Milé tešívé a aktívne psiská. Od vtedy som tam nebola pradedo zomrel jeho CHS prebral jeho syn. Využíval ich ako poľovné psy .

A ja som rástla babka mala na dvore dvoch čistokrvných pouličných orieškov veľmi milých.

Všade kde mali psa som bola na nejakom zavesená. Vždy som prosíkala o psa nikdy som nič iné nechcela len psa. Na narodeniny na vianoce za vysvedčenie ..

Nikdy som sa nestretla z pochopením.

Tak ako do teraz nikto doma ma nechápe Aká som šťastná že tam už nebývam.

Keď som mala 18 rokov priniesla som domov šťeňa. Malú guličku. Myslela som že ma zabijú. Ale keď už bol doma a bol taký neskutočne sladký mohol ostať.

Starala som sa o neho najlepšie ako som vedela venovala som mu všetok svoj volný čas konečne sa mi splnil sen. Mohli sme byť len ja a on a vždy by som bola šťastná.

Ale naše šťastie skončilo veľmi rýchlo. Skončilo ešte pred tým ako sme si stihli zažiť všetky tie krásne veci. Otrávil sa a trpel a ja som trpela s ním nevedela som mu nijak pomôcť. Opustil ma a to sme mali byť spolu navždy .

Je to niečo s čím sa nikdy nevyrovnám odišiel si mi taký mladý a plný života. Všetci ťa poznali miloval si ma a ja teba. Neprejde deň aby som na teba nemyslela aby mi nevypadla slza za teba.

Vďaka tebe som neskôr spoznala kopec užasných ľudí. Ďakujem ti za to že si mi zmenil život a chýbaš mi.

Ano chýba a stále bude keď odišiel ako keby odišiel kus zo mňa. Moja láska môj splnený detský sen.

A raz večer sa to stalo. Zbadala som ho a zalubila som sa na prvý pohlad. Vznešený krásny usmiaty . Čitala som na web stránke jednej CHS. Áno CHS - Chovateľská stanica žiadna množiareň žiadny zaručený York ale pes s rokomeňom o ktorom viem čo mi vyrastie z neho o ktorom viem akú bude mať povahu a ako bude vyzerať.

Prešla som celý štandard všetky povahove vlastnosti sa mi zdali užasne. Dokonca je vhodný na Agility a Dogdancing. Vôbec som neváhala a hľadala som chovateľskú stanicu čo plánuje na leto šteniatka. A tak som skoro rok čakala na svojho vytúženého chlapca.

A hneď ako som ho zbadala vedela som že je to ON. Ten čo mi prinesie do života zas niečo nové a kopec radosti. V ďeň keď som toto moje chlpaté gulaté stvorenie doniesla domov som sa cítila šťastná ako nikdy. Každý svôj voľný čas venujem jemu. Cvičíme spolu chodíme na dlhé prechádzky a rôzne psíčkarské akcie. Vďaka bohu za jeho užasnú povahu a vďaka chovateľke za krásnu socializáciu. Nemá problém s ničím a nikým.

Ako tak išiel čas zistila som čo som vedela už dávno jeden proste nestačí. Najradšej by som ich mala aj 10 . Čo je momentálne nemožné tak po pol roku môjmu miláčikovi pribudol kamarát. A som hrdou majiteľkou dvoch prekrásnych chlapcov ktorý mi robia len radosť. Všade mám chlpy, v mrazničke mám 20 kil mäsa pri tom sama mäso nejem. Moja výplata ide na nájom a na psy ani sa nepamätám kedy som si niečo kúpila. Ja si kupujem šampon na vlasy v DM ke za 1,70 moje psy majú šampony za 10 eur. Ja mám sucháre a moje psy mali na večeru ťelacie mäso zo zeleninou.

Ale čo tam po peniazoch čo tam po jedle a nákladoch na psa. A čo že mám všetky náklady dvojmo. Dostávam dvojnásobok lásky, doma ma čakajú 4 x2 labky ktoré sa tešia dva vrtivé chvostíky dva uslintané jazyky.

Sami sa hrajú jašia sa učia sa jeden od druhého a zbožňujú ma takú aká som. Milujem prechádzky s nimi milujem keď sa s nimi môžem vyjašiť dodávajú mi energiu.

Toto nikto nepochopí kto nezažije tú nezištnú lásku.


Čo som týmto vlastne chcela povedať ?

Sama neviem len opísať nekonečnú lásku ale aj bolesť keď ma opustia. Viem že to raz príde ale zatial si len užívam krásne chvíle s mojimi ojašenými pubertiakmi.

čiže čo som vlastne chcela. Nikdy sa nevzdávajte ak niečo myslíte vážne tak to ozaj stojí za to nezáleží na tom čo hovoria ostatný.

Pretože kde by som bola do teraz keby som počúvala čo mi povedia druhý. Nikdy by som nezažila túto lásku. Nikdy by mi na kolenách nechrapkali moje dve krásne papuľky.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
soltyky  29. 1. 2014 20:32
to s tym malym steniatkom mi je luto :/ .. my sme si raz kupili psa a o 2 tyzdne zomrel .. chovatel mlade neodcervil. a ajko mal pasomnice a hlisty, ktore ho zabili..
inak vela stastia, nech raz budes mat tych vytuzenych 10
 fotka
zahadna92  29. 1. 2014 20:46
no mal dva roky ked umrel moj miláčik vieš taký vytúžený psík 18 rokov som na neho čakala .. ale ja nei som smutna dakujem mu za krásne chvíle a za to ako mi ukázal tento krásny život .. aj mne je luto toho tvojho psíka .. treba kupovať psíka len od dobrých chovatelov raz keď budem bývať vo velkom dome niekde v Modre alebo Pezinku tak budem mať tých 10 psiskov pozývam ťa na navštevu potom
Napíš svoj komentár