Poznáte to všetci rána sú veľmi ťažké. Vlastne každé moje ráno je ťažké v noci nemôžem spať a ráno zas vstávať. Moje jediné šťastie je to že mám školu dosť blízko aby som nemusela ísť na MHD ale aj tak vstávam asi tak o pol hodinu skôr ako moja kamarátka. Musím totižto vstať z postele dať sa do kopy utekať zo psami aspoň na pol hodinku a potom prísť domov osprchovať ich zobrať si všetky veci a utekať do školy. Je to veľký zhon a hrozne veľa zmätkov. Ale to je nepodstatné momentálne.

Tak v tomto zhone zmätku keď sme konečne ráno zamykali náš byt a bolo počuť len štekot mojich dvoch chlpatých potvoriek sa to všetko stalo.

Nenávidela som tento deň vlastne ako každé z týchto dní. Už dva týždne je preč a ja som ako bez duše nemám chuť na nič.

Kamarátka išla do roboty ja som utekala na jednu z úžasných povinných prednášok. A vtedy ako v romantickom filme(vôbec som sa necítila romanticky) som ho stretla narazili sme do seba skoro do slova dva činžiaky od nášho. Ak by ste nevedeli náhodou o kom hovorím

» www.birdz.sk/webka/zahadna92...


Ano stretla som svojho bývalého ktorého som skoro pol roka nevidela. O ktorom som nepočula a dúfala som že ani počuť nebudem.
Usmial sa na mňa pozdravil sa mi. Neviem čo čakal že sa s ním budem rozprávať ale jediné čo som cítila pri ňom bol pocit na vracanie. Ty tu bývaš dostala som zo seba celá roztrasená. Áno bývam tu s dvomi kamarátmi asi mesiac. No super a ty kde bývaš ? Ja no nebývam v Ba som u našich. Klamala som pôjdem do pekla. Preboha živého od teraz u ž nikdy nepôjdem okolo toho baráku. Nemáš čas nechcela by si si ísť niekedy sadnúť na kávu pokecať ? To nemyslí vážne! Nenávidím takéto pozvania nenávidím kávu. Pijem kávu asi tak dva krát do roka a on ma ide pozývať na kávu vôbec ma nepozná.

Nie prepáč niekoho mám a nemám chuť sa s tebou stretávať.
Aha to tak rýchlo si si niekoho našla ?
Myslím si že to je moja vec.
Veď ja len hovorím aká si bola zničená. Došla si o decko nenechala si ma aby som sa ťa ani dotkol ale keď sa ťa chytá iný to je v pohode.
Vidíš , sám si si odpovedal som rada že už spolu nie sme maj sa pekne.

V ten deň som už do školy nešla nemohla som večer ma našla kamarátka v posteli tak ako som došla hneď po tom rozhovore domov ani som sa nepohla nemohla som nevládala som celý večer som prerevala. Je to hajzel nechápem ako som s ním mohla existovať.

Najlepšie čo som mohla urobiť aby som bola znovu šťastná bolo že som sa s nám rozišla že som ho konečne dokázala opustiť. Jedno viem to že som vďaka nemu prišla o dieťa a aj iné veci mu nikdy neodpustím. A viem že ho už viac nechcem stretnúť nenávidím ho nelúbim ho viem to ale všetko to stále bolí.

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár