Po tom keď som sa ocitla na ulici som doliezla domov nemala som kam inam. Zničená ubolená a zúfala vrátila som sa domov ako porazený vojak. Ja moje dva kufre cestovná taška jeden pes a malé auto.

Pes do bytu nepatrí, nie nie už raz sme si to zažili v žiadnom prípade.

Moje 8 mesačné vytúžené šteniatko pozeralo a usmievalo sa na nových ľudí ktorých práve spoznalo. Vrtelo chvostíkom a hádzalo šibalské psie pohľady. Už som hovorila ako ho milujem?

Dobre ostaň ale budeš každý deň upratovať. Jasné mami 3 hodiny v škole 8 hodín v robote hodina cesta domov a budem ti tu každý deň upratovať.

To netušili že mám dojednané šteňa vyplatenú zálohu na druhého chlpáča. Kamoša pre moju lásku . Pretože je dlho sám doma tak dvom bude veselšie.

Musím si nájsť byt!

Našťastie mám najlepšiu najúžasnejšiu najlepšiu kamošku ktorá sa práve vrátila na Slovensko a mala ten istý problém. Prečo bývať s niekym cudzím.

Má rada psy síce nie až tak ako ja ale povedala že dvoch prežije viac už nie na moju smolu na leto čakám ďalšieho kamoša ..(dúfam že toto nečítaš pretože ma zabiješ áno aj ja ťa ľúbim)

Ísť na obhliadku bytu so psom nie je najlepší nápad.

Tak čo slečny. To tu chcete mať psa ? Ale to viete nooo

a už to bolo geniálna dvoj garzonka nám padla

Nabudúce žiadny pes, to sa ľahko hovorí čo ho zavesím na luster?

Dvojizbový teda jedno izbák prerobený na dve útulné izbičky každá máme svoje súkromie ale aj môžme spolu sedieť v obývačke pri telke jesť pri stole ako normálny ľudia a fajčiť na obrovskom balkóne áno toto je byt pre nás. Ani nie ďaleko od školy ani od roboty niečo medzi. Aj keď som si povedala nikdy nechcem bývať v Petržalke a som tu . 350-400 € .. je to menej ako sme čakali budem síce potrebovať posteľ ale žiadna socialistická kúpelka a prehnité jadro. Majiteľka žije v zahraničí peniaze na účet všetko vychádza super.

Tak ahoj mami sťahujem sa zas preč. Si šťastná čo tri týždne s tebou mi fakt stačili.
Áno moje psy sú pre mňa viac ako celá rodina. Rodina ktorá ma nepodržala a nechápe ma.
Som samostatná študujem pracujem starám sa o svoje psy a milujem ich. Nie nemusíš mi posielať peniaze na účet aby si si zahojila svoje zlé svedomie.

Priznávam stovka mesačne navyše poteší ale nenávidím pocit byť od teba závislá radšej makám ako viem.
Som dospelá ako dlho som na to čakala nezávislá a šťastná.

Niekedy ľudia ktorí nie sú rodina sú viac ako tí čo sú rodina.

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár