Do môjho života sa priplietol úžasný nie chalan ale muž!Nie nieje starý,ale je inteligentný!
Ma vysokú školu,je krásny a milý zoznámila som sa sním ako úplne niekto iný! Ano bol to iný človek ,ale bola som to ja.
Bola som to ja ,ale po tom zistení,že som niekto iný som sa nevedela tak odviazať ako ked som to ja nebola!Viem,malo kto to pochopí,zamotola som sa aj ja do toho.Ale ten vzťah ked som to nebola ja bol úžasný a krásny obidvaja sme boli taký iný..Ja aj On ..tie časy mi chýbajú nemohla som prestať na neho myslieť aj on na mňa..vždy ked bol na nete mi napísal,vždy! Po tom sa všetko zmenilo,teda okrem toho že ja na neho stále myslím,ale On
už nie.Ale niekedy mi aj napíše .A ked vidím správu od neho srdce mi začne biť ako divé.
Ano! Čakala ma prekvapivo jedna správa,prekvapiva preto lebo malo kedy si niekto na mňa spomenie. Preto som v kútiku dúfala,že to bude On.A áno nemýlila som sa..Napísal mi kedy sa konečne stretneme.Dobre,hned hned som si myslela dávno som túžila a snívala po jeho pohľade,alebo objatí ..Každý večer pred spaním..
Ale dostanem do reality,ved ja sa sním stretnúť nemôžem viete fotky na soc.sietach niesu všetko ,málo kedy sa môžu porovnať z realitou.Na fotkách som ja,ale ja niesom v realite taká ako na internete.
Proste sa bojím jeho sklamania,bojím sa že sa vo mne sklame ,že niesom taká ako si myslí .Určite nebudeme mať spoločnú tému a nebudeme mať o čom hovoríť ja som strašná,viem..a bojím sa...strašne!

 Blog
Komentuj
 fotka
ledenaa  6. 9. 2013 15:36
Ja som za stretnutie..
 fotka
slavka234  6. 9. 2013 16:31
aj ja som za
 fotka
matwejo  7. 9. 2013 01:36
dafuq is this?

zena nepremyslaj nad hlupostami, ale radsej si chod daco navarit alebo co,

fakt chod a normalne bud sama sebou, prirodzena a ked ta tento neoceni taku, oceni ta iny aj lepsi...

ach tym devam stale šrotí v hlave,
 fotka
antifunebracka  26. 5. 2014 21:36
ja tiez nvm, ci to hrabe abo co ved chod s nim von, nemas co stratit, len ziskat. ja som uplne napicu a aj tak chodim furt s niekym von a myslim, ze ti ludia ma maju dost radi a isto to tak bude aj s tebou, len sa musis odhodlat. to mate teraz akoze len vztah cez net?
Napíš svoj komentár