Aj vám sa stáva že sa niečo pokazí v tú najnevhodnešiu chvílu ? Ja som nato špecialista . Ale nie aby sa mi stávaly veci čo iným ludom , to nie to bi predsa nebolo ono . Mne sa stávajú len extra blbé veci .


Tak ako Včera : Ako každé ráno prídem zo školy . Vždy ako čakám na výťah sa mi zachce ísť na wécko však prečo nie , samozreme výťah je dakde v prdeli na 12 a ja stepujem pred výťahom ako debil . ... Čakám , čakám , nevšímam si okolie . Zrazu zacítim že mi lezie niečo po pravej ruke o ktorú sa opieram . Pozriem sa čo to je . No a div sa svete na ruke som mala odporného chlpatého tlstého pavúka ako polka mojej dlane . No a aká reakcia sa dá čakať od niekoho ako som ja čo trpí arachnofobiou ? Jedine : AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....
No vtom ako som začala kričať sa niekot vedla mňa začal nehorázne smiať .
Kým som sa spametala zo šoku pozerala som do tváre mojmu super peknému susedovy.
Až po chvíli mi došlo že ma pozoroval celú dobu čo som stepovala pri výťahoch aj pri tom ako som skoro skolabovala kvôli pavúkovy .

A takto otrasená , v tvári celá červená som sním bola nútená nastúpiť do výťahu a tváriť sa že niesom až taký blbec ako sa tvárim .



Aj vám sa stávajú takéto trapasi alias Náhoda je blbec ? Ak hej npíšte nech viem že niesom jediný exot na našej planéto

s pozdravom Vaša Ria xD ( xináx )

 Blog
Komentuj
 fotka
xinax  21. 9. 2010 21:54
Ou preklep v nadpise .... to sa dá opraviť ?????
 fotka
1ivanushka1  21. 9. 2010 21:58
fuj pavúky sú blé.. :/ tiež mám arachnofóbiu
 fotka
mokosha  9. 10. 2010 17:05
Aj ja mám arachnofóbiu
Napíš svoj komentár