Dnes ma zas naštvalo zopár vecí. Dalo by sa povedať, že dnešok za posledných pár hodín láme rekordy. Ale načo o všetkom, stačí o jednom...Vykračujem si tak domov zo školy vo svojej chlpatej vestičke, mp3 v uchu a úsmev na celý svet, rozmýšlam, že ako mi je zatiaľ fajn...a v tom zbadám JEHO! Od hlavy, až po špičky super značkových tenisiek vystylovaný metrosexuál, ktorý na mňa pozerá pohľadom, ani čo by som mala tú vestu zo skapatých mačiek. Áno, tento príspevok patrí vám páni s ťažko definovatelnou orientáciou!!

Krv sa mi spenila v žilách, len len, že som mu neskočila po krku. Nikdy naozaj nikdy nepochopím to nadradené správanie, nehorázne sebavedomie, ten vyčačkaný výzor...Nie, nie je nič zlé na tom keď chlapa zaujíma jeho zovňajšok, navonia sa a slušne oblečie, ale TOTO?! Stavím sa, že každý vo svojom okolí pozná aspoň jedného takého akože muža. Všetci vyzerajú rovnako, značkové tenisky aj počas najtuhších mrazov ( najskôr NIKE, lebo tie majú obrovskú fajku a každý hneď vie, že stáli balík), obtiahnuté módne vyšúchané rifle, ktoré dávajú len malý priestor tej, zväčša legendami opradenej mužskej pýche (a potom že klesá prirodzený prírastok...heh...podľa mňa su takéto gate rovnako účinné ako sterilizácia), ďalej to musí byť nejaké taktiež značkové tričko (v poslednej dobe je obľúbené Lacoste), najlepšie polo strih a jednoznačne ružovučké, sem-tam nejaký pásik, cez zimu len bundička do pása...a pozor bez kožušinky na kapucni to nepôjde! Hlava vygelovaná takým štýlom, že by vlasmi nepohlo ani El Niňo a ak to už musí byť, tak maximálne nejaká puma šiltovčička prípadne puma čiapočka. Tvária sa ako majstri sveta, prídu do baru, každého poznajú alebo sa tak minimálne tvária, efektne vytiahnu svoj super nový, imidžový Sony Ericson alebo čo, pofotia čo sa dá, objednajú si jeden Ice Tea s broskyňovou príchuťou a zase pomaly odídu, spokojní sami so sebou, že si ich každý všimol. Sebavedomie čerpajú zo 14 - 15 ročných dievčat, ktoré im omdlievajú pri nohách.

Ja viem byť tolerantná, ale toto je už aj na koňa vela...

A nech som spravodlivá...aj podaktoré dievčatá sa vedia zhovadiť. Vyobliekané, s farebnou dúhou na ksichte...keď Rytmus a Miky dávajú... ,,... a na parkete sa už vrtí každá p*** ", na disce, všetky tancujú, spolu s ním to spievajú a horlivo prikyvujú...kebyže to nevidím na vlastné oči, neuverím! =D

Nuž čo, niekto má v hlave hojno a niekto ho*no...

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
chiflada  23. 1. 2008 20:04
ja mam takeho profaka teda mala som a celkom ma bavil
 fotka
veronika57  23. 1. 2008 20:18
super blog no fakt ja mam takého...povedzme ze známeho a nie len, že je taký super ako si napísala, ešte aj vyhlasuje, že pracuje pre FBI a že si ho nikedy najíma mafia a že už pobral všetky drogy sveta a že mal kaaždú jednu holku (mimochodom, este aj slepá by ho nechcela)nooo...proste svet bez takých machrov by bol nezaujímavý...veď ešte aj debilov je stále mál
 fotka
ataman  23. 1. 2008 21:40
Fero Mikloško 4eva!
 fotka
oliverboy  23. 1. 2008 23:12
mna tiez sem tam niekto nazve metros,ale neriesim to.nepaci sa mi aky pohlad mate na metrosexualov.tak ako emo ludia ani mi co sa o seba trocha viac starame nepatrime vsetci do jedneho vreca.niektori mame i cosi v hlave.a netvarte sa slecny, ze sa vam paci ked chlapec vyzera zanedbano,smrdi a pod.nestarame sa o seba viac ako priemerne dievca.nemysli si, ze stravim pred zrkadlom viacej casu ako moja mama.neznasam zavist.ani zakomplexovanych ludi,kt.vadi to ze niekto sa o seba stara viacej ako ini, alebo ze ma niekto na original handry.ja som si napriklad na tie svoje zamakal sam a koli tomu som si odsrr cele leto.preco by som si potom nemohol dovolit nosit i tri fajky???
 fotka
shanti  24. 1. 2008 15:31
hehe..som sa pobavila
 fotka
dejos  24. 1. 2008 22:31
Ja poznam jedneho sice chodi v sustakoch (lebo tie su teraz in a vyhlasuje aky je on super



Ja o nich hovorim ze takychto ludi treba niekam zatvorit a vytvorit im rezervoar lebo tychto exemplarov je malo HEhe
 fotka
leona  22. 2. 2008 18:42
Dobre napísané
Napíš svoj komentár