...je to vsetko a zaroven nic...kolisava vlna.raz si hore raz si dole.same extremy.zenu ta az na pokraj moznosti a ty za nimi nestihas.myslis ze to este niekto chape? ? ....nie..no dufas ze raz sa najde co i len jeden-jediny clovek na celej planete ktory bude vediet o com si o com je tvoj svet preco citis vidis konas tuzis prave takto.a den ked sa objavi bude tvojim najstastnejsim.ale cesta k tomu dnu je tak zdlhava a narocna ze sa budes chciet vzdat pri kazdej prilezitosti.no oplati sa pockat.tolke zadostucinenie tolku satisfakciu co pocitis v ten den nevkladas ani do najtajnejsich a najkrajsich snov tvojej osamotenej fantazie.nic nie je iste.si len ty a sam nemozes povedat ze sa poznas.tak ako mozes chciet tak lahko od niekoho aby to vedel.aby vedel co chces co urobis cim si....nie najprv musis prist sam na veci ktore treba poodhalit a potom ziadaj.inak sa to nehra.a preco je to tak? ? ...preco clovek nemoze byt stastnym stale...alebo aj smutnym-to je jedno.ved ked sa citis zle za kazdych okolnosti a nevies ako to je ked si stastny nepocitis zmenu ..nechyba ti to.nevies ako to je vtedy...ale najhorsie je ked vyjde slnko a ty vidis ponad horizont tak krasne belasy a vies ze teraz sa to uz nemoze skoncit a nasledne ti tento pocit ukradnu zli ludia ktori nechcu aby si to mal a prezival...a stale plavas hladas...lebo ked si uz raz hiorizont zahliadol chces to znova.je to navyk.navyk na nieco krasne zmysluplne a veci ktorymi zijes.
rad by si bol sam sebou.rad by si konecne zistil kto si..no kym sa tak stane sam sebou byt nemozes.nevies kde to je ako sa vtedy citis a vyzeras...a mozes niekdey dosiahnut sameho seba? ? da sa to vobec? ..ja neviem ..neviem ani to ci zajtra budem este chciet vonat kvety a drzat sa zaruky s niekym koho milujem..zajtra je zo mna niekto iny kto nema rad kvety ani ruku v jeho dlani.nemyslis ze je to cele postavene na hlavu? ..ako je mozne ze ty sam nie si ty.tento svet ta meni kazdou minutou..ovplyvni ta aj malinky zavan vetra myslienka ci navrh.
jedni vravia bud stastny s tym co mas a kym si .ti druhi zas nech sa nikdy neuspokojis s malom a napredujes lebo zastavenie je to najhorsie.tak si teda vyber zo sirokej skaly protikladov a rozporov .rozhoduj sa zakazdym tak tazko a neprehladne.zit zivot v chaose a zdanlivej istote je nesmierne tazke.tolko moznosti ciest a unikov.a ty stale nevies ktorym smerom sa vydat a ci je ten spravny.a opat sa vracias k podstate a hladas v sebe.no tvoje ja ti aj tak nic neposepka lebo vlastne ziadne ja nie je.....a zase sa straacas medzi riadkami a hladas ten popisany v ktorom si uz bol...a co ked sa prave donho vratit nechces.nevsimavost na teba hladi z kazdeho kuta neobyvanych opustenych stvrti a caka kym sa priblizis...vase stretnutie je na dosah..ale ty nechces no aj tak sa nedokazes vyhnut katstrofe....postihuje ta a trapi ta vo vnutri i zvonka a nechava ta na pochybach uuplne sameho.odhaleneho vo svojej krehkej podstate.uz nechces vnimat ani mysliet lebo sa bojis ze sa zas prihodi nieco s cim sa uz nedokazes vysporiadat.
a povie mi niekto preco? ! ? ! ?

 Úvaha
Komentuj
Napíš svoj komentár